Author Topic: Arma 2 Retail / Arma 2 Free / Arma 2 Oa Bypass  (Read 10314 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MrMedic

  • MasstKer
  • ********
  • Posts: 8900
  • programmer/dev/software engineer
    • View Profile
Re: Arma 2 Retail / Arma 2 Free / Arma 2 Oa Bypass
« Reply #75 on: September 21, 2011, 06:32:57 pm »
ps Bohemia forums , just now.

Quote
You have been banned for the following reason:
Cheaters aren't welcome here.

Date the ban will be lifted: Never << rofl

they really are slow I have been registerd there for months.
EnCoded Message: i3iy9yl8kr2xf3g2Txs3pr6ye3ya7jg5ty2z

https://www.youtube.com/watch?v=62_7-AYfdkQ
you need a paypal account for the private versions.

Website:
http://bit.ly/medic101

Teamspeak 3: 85.236.101.5:10157

ZOldDude

  • The Unknown Rank!
  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 20874
  • Old School TKC
    • View Profile
    • Admin
Re: Arma 2 Retail / Arma 2 Free / Arma 2 Oa Bypass
« Reply #76 on: September 21, 2011, 09:24:37 pm »
Banned @ the BI forums?

I have been on it for years...but don't call myself Z.

Here is a note to leave for them:


*While we crash and burn, small, low tech, agrarian societies such as the Hmong in the mountains of Laos will continue on without so much as blinking an eye.*

vasya

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 23
    • View Profile
Re: Arma 2 Retail / Arma 2 Free / Arma 2 Oa Bypass
« Reply #77 on: September 21, 2011, 11:17:15 pm »
I arma2ree crashes and displays a window that corrupted data detected.
The game has such an advanced system of protection?

yeah it seems to be stopping the 'real h ackers' from playing it lol


you've tested this method on arma2free?
 I first worked a bit for a while.
 Now once connected to any server crash occurs

MrMedic

  • MasstKer
  • ********
  • Posts: 8900
  • programmer/dev/software engineer
    • View Profile
Re: Arma 2 Retail / Arma 2 Free / Arma 2 Oa Bypass
« Reply #78 on: September 22, 2011, 12:15:02 am »
Banned @ the BI forums?

I have been on it for years...but don't call myself Z.

Here is a note to leave for them:



Not a big concern mate not a big concern at all  :smile
EnCoded Message: i3iy9yl8kr2xf3g2Txs3pr6ye3ya7jg5ty2z

https://www.youtube.com/watch?v=62_7-AYfdkQ
you need a paypal account for the private versions.

Website:
http://bit.ly/medic101

Teamspeak 3: 85.236.101.5:10157

i mss old ofp

  • Insane Joker
  • ****
  • Posts: 982
  • i love the fact that you hate me.
    • View Profile
    • TKC
Re: Arma 2 Retail / Arma 2 Free / Arma 2 Oa Bypass
« Reply #79 on: September 22, 2011, 01:39:16 am »
I arma2ree crashes and displays a window that corrupted data detected.
The game has such an advanced system of protection?

yeah it seems to be stopping the 'real h ackers' from playing it lol
its not advanced at all, .. have you ever read a book of a page backwards.
i have the same mod-apps i use on arma2 and oa working in arma2 free.
they added a code so you add a code ."it cant be" but is that simple.

692063616E206C6F616420612070626F6F6E2074686520666C79206C6D616F00

the joke is you!!!!

MrMedic

  • MasstKer
  • ********
  • Posts: 8900
  • programmer/dev/software engineer
    • View Profile
Re: Arma 2 Retail / Arma 2 Free / Arma 2 Oa Bypass
« Reply #80 on: September 22, 2011, 02:14:23 am »
vasya it will be included in 1.60 so start looking into it .
EnCoded Message: i3iy9yl8kr2xf3g2Txs3pr6ye3ya7jg5ty2z

https://www.youtube.com/watch?v=62_7-AYfdkQ
you need a paypal account for the private versions.

Website:
http://bit.ly/medic101

Teamspeak 3: 85.236.101.5:10157

vasya

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 23
    • View Profile
Re: Arma 2 Retail / Arma 2 Free / Arma 2 Oa Bypass
« Reply #81 on: September 22, 2011, 11:24:59 pm »
I arma2ree crashes and displays a window that corrupted data detected.
The game has such an advanced system of protection?

yeah it seems to be stopping the 'real h ackers' from playing it lol
its not advanced at all, .. have you ever read a book of a page backwards.
i have the same mod-apps i use on arma2 and oa working in arma2 free.
they added a code so you add a code ."it cant be" but is that simple.




how does sigcheks arma2 free?
 size is not changed and remains unchanged.
 I do not understand.

vasya

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 23
    • View Profile
Re: Arma 2 Retail / Arma 2 Free / Arma 2 Oa Bypass
« Reply #82 on: September 22, 2011, 11:29:40 pm »
arma2ree to best fit method of injection dll.
 as in the darky multimod app.
 Only problem is that battleye detect.
 I tried to encrypt the injected dll,but I did not work, because packed dll protection system.
« Last Edit: September 23, 2011, 02:59:45 am by vasya »

TKCMikiyo

  • Poptart
  • *
  • Posts: 9
  • TKC Allways and Forever!
    • View Profile
Re: Arma 2 Retail / Arma 2 Free / Arma 2 Oa Bypass
« Reply #83 on: September 23, 2011, 08:17:22 pm »
For Some Odd Reason, This Does'nt work For Me On Arma2, I did Exactly On How It follows using the Ultra Edit and editing UI the way it was, Since I Only Have Arma2 And Not Arma2 OA. I Edited the Arma2 UI.PBO instead of The Arma2/expansions/addons UI.PBO I only went into the Arma2/addons UI.PBO and edited that PBO.

It looks like this at the start.

http://imageshack.us/photo/my-images/687/uistart.jpg/

And now since i finished it up writing the numbers and such it looks like the picture that shows us what to write in.

Now i may know why it failed but i need some expert professional advice. Was i suppost to do it in the arma2 oa ui.pbo? or just arma2 ui.pbo?

Also when i start the game up and join a server i press M for map and go to server control but there is no Activate mod-app button.

Sorry for the troubling,

Note: I dont have Operation Arrowhead
« Last Edit: September 23, 2011, 08:31:59 pm by TKCMikiyo »
TKC Allways and Forever!

Kr4nkl0r

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 104
    • View Profile
Re: Arma 2 Retail / Arma 2 Free / Arma 2 Oa Bypass
« Reply #84 on: September 23, 2011, 11:44:07 pm »
hmm for me it doesnt work at first too

for Arma2 you have to edit the ui.pbo in /arma2/addons


i used UE at first and failed then tried out another Hexeditor and suddenly it works ;)


double check that you have exact the same bytes edited otherwise its wrong size or some strange graphical menu errors.


ps. could anybody tell me how i call up a whole modappmenu so that i dont have to alt+tab and copy+past the single scripts in the start.sqs

sorry for that question but i am only user ;)

TKCMikiyo

  • Poptart
  • *
  • Posts: 9
  • TKC Allways and Forever!
    • View Profile
Re: Arma 2 Retail / Arma 2 Free / Arma 2 Oa Bypass
« Reply #85 on: September 24, 2011, 12:43:44 pm »
hmm for me it doesnt work at first too

for Arma2 you have to edit the ui.pbo in /arma2/addons


i used UE at first and failed then tried out another Hexeditor and suddenly it works ;)


double check that you have exact the same bytes edited otherwise its wrong size or some strange graphical menu errors.


ps. could anybody tell me how i call up a whole modappmenu so that i dont have to alt+tab and copy+past the single scripts in the start.sqs

sorry for that question but i am only user ;)
Hey which hex editior where you using, I used another hex editor i still get a graphical error i check the bytes which are okay
All i get is 0000000FFF etc on all the lines around 0008f160h .
« Last Edit: September 24, 2011, 12:59:18 pm by TKCMikiyo »
TKC Allways and Forever!

MrMedic

  • MasstKer
  • ********
  • Posts: 8900
  • programmer/dev/software engineer
    • View Profile
Re: Arma 2 Retail / Arma 2 Free / Arma 2 Oa Bypass
« Reply #86 on: September 24, 2011, 01:39:18 pm »
C'mon fella it ain't rocket science. ....

C:\Program files\Bohemia Interactive\ArmA 2\Addons\ui.pbo

for arma 2
EnCoded Message: i3iy9yl8kr2xf3g2Txs3pr6ye3ya7jg5ty2z

https://www.youtube.com/watch?v=62_7-AYfdkQ
you need a paypal account for the private versions.

Website:
http://bit.ly/medic101

Teamspeak 3: 85.236.101.5:10157

i mss old ofp

  • Insane Joker
  • ****
  • Posts: 982
  • i love the fact that you hate me.
    • View Profile
    • TKC
Re: Arma 2 Retail / Arma 2 Free / Arma 2 Oa Bypass
« Reply #87 on: September 24, 2011, 04:46:35 pm »
edited,
« Last Edit: September 25, 2011, 04:25:31 pm by i mss old ofp »
692063616E206C6F616420612070626F6F6E2074686520666C79206C6D616F00

the joke is you!!!!

TKCMikiyo

  • Poptart
  • *
  • Posts: 9
  • TKC Allways and Forever!
    • View Profile
Re: Arma 2 Retail / Arma 2 Free / Arma 2 Oa Bypass
« Reply #88 on: September 24, 2011, 04:48:39 pm »
C'mon fella it ain't rocket science. ....

C:\Program files\Bohemia Interactive\ArmA 2\Addons\ui.pbo

for arma 2

Yes i did do that lol, and i edited the UI.PBO Carefully as you instrcuted. Just for some reason it wont work.
You need to believe me i did do it carefully i just dont know why it does'nt work.
I did exactly what you said on your picture. iswell as the rest with making a new folder and the text file you put in it.

It looks like this at the start of the UI.PBO

0008f160h: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 FF FF FF FF .........YYY <=== That the example on what it looks like from 0008f160h down to 0008f260h when i first open it and go to that offset in the arma2/bohemia interactive/arma2/addons/ui.pbo

So after i open it i fill out what you filled out in the second Picture. From 0008f160h down to 0008f260h. And After that it still does'nt work.
I know it may be easy for you since your professional at your work i really do admire it.Its Just im trying my hardest to get this work just like how you explain it easily!
Ill give it another shot exactly how you said, I just hope this works..
TKC Allways and Forever!

MrMedic

  • MasstKer
  • ********
  • Posts: 8900
  • programmer/dev/software engineer
    • View Profile
Re: Arma 2 Retail / Arma 2 Free / Arma 2 Oa Bypass
« Reply #89 on: September 24, 2011, 05:03:52 pm »
Doolittles anti cheat ( DOOACS )  fails again didnt even try to bypass it either this mod-app ive made works flawlessly Battleye proof , Arma 2 and OA ,  checks proof Nothing Detects it and it will work on all future updates god im good.. will work on Arma 3 as well.









.
« Last Edit: October 10, 2011, 03:57:12 am by MrMedic »
EnCoded Message: i3iy9yl8kr2xf3g2Txs3pr6ye3ya7jg5ty2z

https://www.youtube.com/watch?v=62_7-AYfdkQ
you need a paypal account for the private versions.

Website:
http://bit.ly/medic101

Teamspeak 3: 85.236.101.5:10157