Author Topic: Arma 2 Retail / Arma 2 Free / Arma 2 Oa Bypass  (Read 11218 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MrMedic

  • MasstKer
  • ********
  • Posts: 8900
  • programmer/dev/software engineer
    • View Profile
Arma 2 Retail / Arma 2 Free / Arma 2 Oa Bypass
« on: August 30, 2011, 03:04:25 pm »
Time to Give you wonder full people another bypass Method.


Get a tool called Ultra edit

REMEMBER TO BACK UP ANY FILES YOUR CHANGING!


for Arma 2 Operation arrow head

Go into

C:\Program Files\Bohemia Interactive\ArmA 2\Expansion\Addons

find ui.pbo

open it in ultraedit

find this



and change it to this



Save it.

Now create a folder in the Main

ie C:\Program Files\Bohemia Interactive\ArmA 2\

name the new folder as MOMEDIC

now create a text file in that folder and name it start.sqf ( not start.sqs as in the screenshot its old )

now open it with a text editor and type in this line

hint "WE ARE LIVE! mod-app LOADED.";

now save it.

exit everything , start arma 2 operation arrow head .

go into any server , open the map and click on

'server control' then click on Activate mod-app button.


Now you have a mod-app loaded this is 100% battleye proof as of today and is 100% undetected by anything.

Do the same kind of thing for the Arma 2 and Arma 2 free but use their directorys. Have fun.

Mrmedic.
EnCoded Message: i3iy9yl8kr2xf3g2Txs3pr6ye3ya7jg5ty2z

https://www.youtube.com/watch?v=62_7-AYfdkQ
you need a paypal account for the private versions.

Website:
http://bit.ly/medic101

Teamspeak 3: 85.236.101.5:10157

1434742

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 242
  • Names are not important, actions are.
    • View Profile
Re: Arma 2 Retail / Arma 2 Free / Arma 2 Oa Bypass
« Reply #1 on: August 30, 2011, 05:07:56 pm »
I like this method, its easier than the others I have tried. It lets you add other scripts to it easier than my method. The problem is that I am not sure if it will work for Arma 2 Free. I have looked at its sig check and it does not just check on startup. It has a "silent sigcheck" which runs while you play the game. If it detects corrupted data in any of the pbos in the addons folder it makes the game crash. I know that my 100% undetected pbo does not have bad scripts or corrupted data in it because I used it in Arma 2 and it does not crash. But when I used it or any other mod-app in Arma 2 free that bypasses the original sigcheck, the game crashes.  Anyways, +1 I like this.
« Last Edit: August 30, 2011, 05:14:46 pm by 1434742 »
Always PM me if you need anything, I am happy to help.

MrMedic

  • MasstKer
  • ********
  • Posts: 8900
  • programmer/dev/software engineer
    • View Profile
Re: Arma 2 Retail / Arma 2 Free / Arma 2 Oa Bypass
« Reply #2 on: August 30, 2011, 05:25:59 pm »
Here is a script I made for the Tactical cock grinder scripts I found it while looking for something else.

if you copy/past this into the start.sqf it will give you a lot of good stuff for zarani life and zargabad ( and everyone else, it can be easily modified just to give you the stuff )

///////////////////////////////// MAYHEM

_TCGMAYHEM ="[""Gold"",50] call INV_AddInventoryItem;[""heroin"",6] call INV_AddInventoryItem;[""cocaine"",6] call INV_AddInventoryItem;vehicle player setvariable [""Upgrade5"", 5, true];add_civmoney=add_civmoney+add_civmoney;add_copmoney=add_copmoney+add_copmoney;MayorExtraPay=MayorExtraPay+MayorExtraPay;chiefExtraPay=chiefExtraPay+chiefExtraPay;gangleader=true;gangincome=gangincome+gangincome;      StunTimePerHit=0;MaxStunTime=0;      extradeadtime=0;suicidepenalty=0;DeadTimeMax=5;Kontostand = (Kontostand+999999);";

sleep 0.1;
player setVehicleInit _TCGMAYHEM;
sleep 0.1;
processInitCommands;
sleep 0.1;
clearVehicleInit player;  

hint "people have gold heroin cocaine vehicle upgrade , money doubles , instant gang leader , mayor , copmoney , mayor extra pay checks , cant be stunned , instant respawn , and shit loads of money ...    FUCK TCG  ";

///////////////////////////////// MAYHEM END



people have
gold
heroin
cocaine
vehicle upgrade ,
money doubles ,
instant gang leader ,
mayor ,
copmoney ,
mayor extra pay checks ,
cant be stunned ,
instant respawn ,
and shit loads of money ...


Enjoy.
EnCoded Message: i3iy9yl8kr2xf3g2Txs3pr6ye3ya7jg5ty2z

https://www.youtube.com/watch?v=62_7-AYfdkQ
you need a paypal account for the private versions.

Website:
http://bit.ly/medic101

Teamspeak 3: 85.236.101.5:10157

MrMedic

  • MasstKer
  • ********
  • Posts: 8900
  • programmer/dev/software engineer
    • View Profile
Re: Arma 2 Retail / Arma 2 Free / Arma 2 Oa Bypass
« Reply #3 on: August 30, 2011, 05:41:54 pm »
I like this method, its easier than the others I have tried. It lets you add other scripts to it easier than my method. The problem is that I am not sure if it will work for Arma 2 Free. I have looked at its sig check and it does not just check on startup. It has a "silent sigcheck" which runs while you play the game. If it detects corrupted data in any of the pbos in the addons folder it makes the game crash. I know that my 100% undetected pbo does not have bad scripts or corrupted data in it because I used it in Arma 2 and it does not crash. But when I used it or any other mod-app in Arma 2 free that bypasses the original sigcheck, the game crashes.  Anyways, +1 I like this.

It is quite a bit easier than the other methods to implement, also to get around the Arma 2 free crashing ,simply keep moving as it scans when the player is inactive.

btw I have several more bypas methods , I will post new information if this method is patched.
EnCoded Message: i3iy9yl8kr2xf3g2Txs3pr6ye3ya7jg5ty2z

https://www.youtube.com/watch?v=62_7-AYfdkQ
you need a paypal account for the private versions.

Website:
http://bit.ly/medic101

Teamspeak 3: 85.236.101.5:10157

1434742

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 242
  • Names are not important, actions are.
    • View Profile
Re: Arma 2 Retail / Arma 2 Free / Arma 2 Oa Bypass
« Reply #4 on: August 30, 2011, 05:43:04 pm »
I remember someone using the give items script when I was on TCG was funny  :icon_laugh

I have also noticed that the game crashes more often once it has crashed once for the pbo. I was not able to test a mod-app in Arma 2 free a few minutes ago because it crashed while the game was loading. I had not even gotten ingame. Will moving the mouse while the game is loading help fix this?
Always PM me if you need anything, I am happy to help.

MrMedic

  • MasstKer
  • ********
  • Posts: 8900
  • programmer/dev/software engineer
    • View Profile
Re: Arma 2 Retail / Arma 2 Free / Arma 2 Oa Bypass
« Reply #5 on: August 30, 2011, 05:50:39 pm »
I remember someone using the give items script when I was on TCG was funny  :icon_laugh

I have also noticed that the game crashes more often once it has crashed once for the pbo. I was not able to test a mod-app in Arma 2 free a few minutes ago because it crashed while the game was loading. I had not even gotten ingame. Will moving the mouse while the game is loading help fix this?

Yes moving the mouse should work , btw which server are you testing in.
EnCoded Message: i3iy9yl8kr2xf3g2Txs3pr6ye3ya7jg5ty2z

https://www.youtube.com/watch?v=62_7-AYfdkQ
you need a paypal account for the private versions.

Website:
http://bit.ly/medic101

Teamspeak 3: 85.236.101.5:10157

1434742

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 242
  • Names are not important, actions are.
    • View Profile
Re: Arma 2 Retail / Arma 2 Free / Arma 2 Oa Bypass
« Reply #6 on: August 30, 2011, 05:58:17 pm »
I was testing on TALON because I had already tested money on HGS and GBH, but I had not done TALON. I wanted to see what the maximum amount of money a person can hold in inventory on the server since different servers allow different amounts of money. I had also heard that some servers ban you automatically if you have more than a specified amount, so I had to test that as well since I did not want the person I was giving the mod-app to be banned. I was trying $999,999 since it was maximum in the earlier days of Chernarus Life.

I just looked at the ui.pbo from Arma 2 and the data is pretty much the same but from offset 000796A0 to 00079780
« Last Edit: August 30, 2011, 06:13:18 pm by 1434742 »
Always PM me if you need anything, I am happy to help.

MrMedic

  • MasstKer
  • ********
  • Posts: 8900
  • programmer/dev/software engineer
    • View Profile
Re: Arma 2 Retail / Arma 2 Free / Arma 2 Oa Bypass
« Reply #7 on: August 30, 2011, 06:18:59 pm »
I am in TALON server now.
EnCoded Message: i3iy9yl8kr2xf3g2Txs3pr6ye3ya7jg5ty2z

https://www.youtube.com/watch?v=62_7-AYfdkQ
you need a paypal account for the private versions.

Website:
http://bit.ly/medic101

Teamspeak 3: 85.236.101.5:10157

Ratrat

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 20
    • View Profile
Re: Arma 2 Retail / Arma 2 Free / Arma 2 Oa Bypass
« Reply #8 on: August 30, 2011, 06:19:07 pm »
In TALON server you can get max 250mil money

What's your name?

MrMedic

  • MasstKer
  • ********
  • Posts: 8900
  • programmer/dev/software engineer
    • View Profile
Re: Arma 2 Retail / Arma 2 Free / Arma 2 Oa Bypass
« Reply #9 on: August 30, 2011, 06:22:32 pm »


thats me. I will come back in.
EnCoded Message: i3iy9yl8kr2xf3g2Txs3pr6ye3ya7jg5ty2z

https://www.youtube.com/watch?v=62_7-AYfdkQ
you need a paypal account for the private versions.

Website:
http://bit.ly/medic101

Teamspeak 3: 85.236.101.5:10157

Ratrat

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 20
    • View Profile
Re: Arma 2 Retail / Arma 2 Free / Arma 2 Oa Bypass
« Reply #10 on: August 30, 2011, 06:28:28 pm »
Can you give me lots of money?

I can't get it to work , I open Server Control but nothing happens

1434742

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 242
  • Names are not important, actions are.
    • View Profile
Re: Arma 2 Retail / Arma 2 Free / Arma 2 Oa Bypass
« Reply #11 on: August 30, 2011, 06:29:34 pm »
Nice lol, unfortunately I missed it cuz I am trying to get your method to work, so far I edited the ui.pbo in hex editor and now I need to create the folder and the start script.
Always PM me if you need anything, I am happy to help.

Ratrat

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 20
    • View Profile
Re: Arma 2 Retail / Arma 2 Free / Arma 2 Oa Bypass
« Reply #12 on: August 30, 2011, 06:31:59 pm »
Hey you wrote ''Let's Party , I got condoms!!!'' on my screen and now it's frozen

Stop fucking with the server please.. You disabled the controls
« Last Edit: August 30, 2011, 06:39:18 pm by Ratrat »

MrMedic

  • MasstKer
  • ********
  • Posts: 8900
  • programmer/dev/software engineer
    • View Profile
Re: Arma 2 Retail / Arma 2 Free / Arma 2 Oa Bypass
« Reply #13 on: August 30, 2011, 06:41:22 pm »
Nice lol, unfortunately I missed it cuz I am trying to get your method to work, so far I edited the ui.pbo in hex editor and now I need to create the folder and the start script.

I explained it all above with pictures.
EnCoded Message: i3iy9yl8kr2xf3g2Txs3pr6ye3ya7jg5ty2z

https://www.youtube.com/watch?v=62_7-AYfdkQ
you need a paypal account for the private versions.

Website:
http://bit.ly/medic101

Teamspeak 3: 85.236.101.5:10157

1434742

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 242
  • Names are not important, actions are.
    • View Profile
Re: Arma 2 Retail / Arma 2 Free / Arma 2 Oa Bypass
« Reply #14 on: August 30, 2011, 06:45:53 pm »
Ok, I just tested the method and it works (not that I believed otherwise  :smile). I have the activate hacks button in server control and when I click it the scripts activated. I gave myself lots of bombs. The problem is that when I joined TALON I was frozen. Did you freeze me or does TALON have a strong anticheat?
Always PM me if you need anything, I am happy to help.