Author Topic: Changing the Default Block  (Read 1130 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Charlie Red 1

  • Poptart
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Changing the Default Block
« on: May 21, 2016, 12:34:31 am »
So the default block when no one is around is down. Is there a way to change this to up or left, right ect?

MrCamo

  • Village Idiot of TKC
  • Quarantine
  • Heckler Apprentice
  • ****
  • Posts: 1456
  • Banned from TKC forever
    • View Profile
Re: Changing the Default Block
« Reply #1 on: May 28, 2016, 11:06:44 pm »
So the default block when no one is around is down. Is there a way to change this to up or left, right ect?

Yep there is.
I remain moderatedBanned from TKC forever as I keep posting porn 2 piss off the Staff.
https://www.youtube.com/watch?v=BRzlha-tZS4

Charlie Red 1

  • Poptart
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: Changing the Default Block
« Reply #2 on: May 29, 2016, 03:14:29 am »
And how is that?

Emmet73rd

  • Poptart
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Changing the Default Block
« Reply #3 on: June 04, 2016, 06:31:41 pm »
How?

MedicFan

  • Intentional Cheater
  • **
  • Posts: 27
    • View Profile
Re: Changing the Default Block
« Reply #4 on: June 15, 2016, 04:46:55 pm »
I think friendsknown had a cheat of that released when you held left ctrl or something it automatically blocked up, but im not sure if it was his or someone elses.

MrCamo

  • Village Idiot of TKC
  • Quarantine
  • Heckler Apprentice
  • ****
  • Posts: 1456
  • Banned from TKC forever
    • View Profile
Re: Changing the Default Block
« Reply #5 on: June 15, 2016, 06:25:53 pm »
I think friendsknown had a cheat of that released when you held left ctrl or something it automatically blocked up, but im not sure if it was his or someone elses.

Nah it was me.You have mistaken me for friendsknow.
I remain moderatedBanned from TKC forever as I keep posting porn 2 piss off the Staff.
https://www.youtube.com/watch?v=BRzlha-tZS4

Asus

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 111
    • View Profile
Re: Changing the Default Block
« Reply #6 on: June 17, 2016, 02:52:16 am »
how you add this option to an autoblock who doesn't have that command?

I want to add Left-Ctrl to block up.

Lepaj

  • First Post
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Changing the Default Block
« Reply #7 on: June 22, 2016, 02:25:45 am »
Got a way to do it?

Charlie Red 1

  • Poptart
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: Changing the Default Block
« Reply #8 on: July 03, 2016, 04:31:08 pm »
So the default block when no one is around is down. Is there a way to change this to up or left, right ect?

Yep there is.
Can you tell me how? or make it an option?

Charlie Red 1

  • Poptart
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: Changing the Default Block
« Reply #9 on: July 14, 2016, 08:15:57 am »
bump

MrMedic

  • MasstKer
  • ********
  • Posts: 8900
  • programmer/dev/software engineer
    • View Profile
Re: Changing the Default Block
« Reply #10 on: July 14, 2016, 05:44:56 pm »
          cmp ebx,0x100
          jne block
          mov eax,0x8000
.block
          or [whatevermbgame],eax

thats an easy way to do it.
EnCoded Message: i3iy9yl8kr2xf3g2Txs3pr6ye3ya7jg5ty2z

https://www.youtube.com/watch?v=62_7-AYfdkQ
you need a paypal account for the private versions.

Website:
http://bit.ly/medic101

Teamspeak 3: 85.236.101.5:10157

MrMedic

  • MasstKer
  • ********
  • Posts: 8900
  • programmer/dev/software engineer
    • View Profile
Re: Changing the Default Block
« Reply #11 on: July 14, 2016, 05:52:26 pm »
you can also tell the game you are a horse and you then start to roam around finding players automatically switches into player again when you get close enough to an enemy , if actor is set to 3 the game thinks your a bot and will auto fight for you. you can also set skill levels , all you need to do to get this working is reverse your local actor ( a dead simple way of getting local is..removed hi mister mb dev team ) then set local+0xmisterdevteamagain to 3 and you can go make a coffee while you kill everyone.
« Last Edit: July 14, 2016, 05:59:39 pm by MrMedic »
EnCoded Message: i3iy9yl8kr2xf3g2Txs3pr6ye3ya7jg5ty2z

https://www.youtube.com/watch?v=62_7-AYfdkQ
you need a paypal account for the private versions.

Website:
http://bit.ly/medic101

Teamspeak 3: 85.236.101.5:10157