Author Topic: Any way to fix fade?  (Read 1143 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

stealthstick

  • Klass Klown
  • ***
  • Posts: 360
  • Computer Scientist
    • View Profile
Any way to fix fade?
« on: April 17, 2011, 02:01:13 am »
I decided to torrent Reinforcements so I could finally have the PMC's and BAF. But now FADE kicked in and my accuracy is shit...
It's been a good few years, becoming what I always wanted to be.

OMG Pony

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 194
    • View Profile
Re: Any way to fix fade?
« Reply #1 on: April 17, 2011, 02:24:39 am »
I think i have to read, that you can't fix it.
:)

ZOldDude

  • The Unknown Rank!
  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 20874
  • Old School TKC
    • View Profile
    • Admin
Re: Any way to fix fade?
« Reply #2 on: April 17, 2011, 02:48:20 am »
Find FADE in the code and kill it.

*While we crash and burn, small, low tech, agrarian societies such as the Hmong in the mountains of Laos will continue on without so much as blinking an eye.*

stealthstick

  • Klass Klown
  • ***
  • Posts: 360
  • Computer Scientist
    • View Profile
Re: Any way to fix fade?
« Reply #3 on: April 17, 2011, 04:18:25 am »
I think it might be triggered in the exe itself; I will have to debug it.
I came here to ask this because this seems to be the only place that actually does Arma hacking and everyone here knows what they're doing.
It's been a good few years, becoming what I always wanted to be.

ZOldDude

  • The Unknown Rank!
  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 20874
  • Old School TKC
    • View Profile
    • Admin
Re: Any way to fix fade?
« Reply #4 on: April 17, 2011, 04:59:03 am »
The exe has the code...an example of this if you used an early no-cd crack that "missed" a small part of the code after awhile it would trigger FADE.

The last official patch removed the need for the cd to be in the drive so I don't think much of the FADE code should be left.

*While we crash and burn, small, low tech, agrarian societies such as the Hmong in the mountains of Laos will continue on without so much as blinking an eye.*

Pride

  • Klass Klown
  • ***
  • Posts: 332
    • View Profile
Re: Any way to fix fade?
« Reply #5 on: April 17, 2011, 05:43:28 am »
FADE still checks the cd-key, so I guess you would need to memory breakpoint where the reg key gets stored and trace it from there.

stealthstick

  • Klass Klown
  • ***
  • Posts: 360
  • Computer Scientist
    • View Profile
Re: Any way to fix fade?
« Reply #6 on: April 17, 2011, 08:48:47 pm »
Alright, did some testing and found out that it is involved with the .exe.

I ran "arma2RFT.exe" which is the pirated Reinforcements, and FADE started. Then I ran "arma2oa.exe" which is the legit one I paid for/ key and all that.

I think you can use a single key many times. If so, I could probably find a key that no one cares to share, use it in the installer, and use RFT for singleplayer only.
It's been a good few years, becoming what I always wanted to be.

ZOldDude

  • The Unknown Rank!
  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 20874
  • Old School TKC
    • View Profile
    • Admin
Re: Any way to fix fade?
« Reply #7 on: April 17, 2011, 09:11:42 pm »
You can look at how FADE is triggered and tell it "it's OK".

It is the same way with BE/HB/PB/VAC.

*While we crash and burn, small, low tech, agrarian societies such as the Hmong in the mountains of Laos will continue on without so much as blinking an eye.*

MrMedic

  • MasstKer
  • ********
  • Posts: 8900
  • programmer/dev/software engineer
    • View Profile
Re: Any way to fix fade?
« Reply #8 on: April 17, 2011, 10:53:19 pm »
fade is psis simple to fix , shouldnt have been a dipshit stealth and id have made it 'available'  :smile
EnCoded Message: i3iy9yl8kr2xf3g2Txs3pr6ye3ya7jg5ty2z

https://www.youtube.com/watch?v=62_7-AYfdkQ
you need a paypal account for the private versions.

Website:
http://bit.ly/medic101

Teamspeak 3: 85.236.101.5:10157

MrMedic

  • MasstKer
  • ********
  • Posts: 8900
  • programmer/dev/software engineer
    • View Profile
Re: Any way to fix fade?
« Reply #9 on: April 18, 2011, 04:11:53 am »

It is the same way with BE/HB/PB/VAC.

simplez

EnCoded Message: i3iy9yl8kr2xf3g2Txs3pr6ye3ya7jg5ty2z

https://www.youtube.com/watch?v=62_7-AYfdkQ
you need a paypal account for the private versions.

Website:
http://bit.ly/medic101

Teamspeak 3: 85.236.101.5:10157