Author Topic: Key change  (Read 1107 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jihad11

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 106
  • Im a bot DING DONG
    • View Profile
Key change
« on: February 01, 2011, 11:18:26 pm »
Is there any way to change my key except Reinstall `? maybe over the regedit ? ( i have win7..)

CAuz it takes long for me .. to install the game ;o


-Gratz.

dretcher

  • Relentless Teamkiller
  • **
  • Posts: 65
    • View Profile
Re: Key change
« Reply #1 on: February 01, 2011, 11:37:19 pm »
Unfortunately I don't think so. also, just reinstalling won't work unless you have a new key to activate when you do reinstall.

jihad11

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 106
  • Im a bot DING DONG
    • View Profile
Re: Key change
« Reply #2 on: February 01, 2011, 11:51:57 pm »
I have a new key . forgot to say this ;x

Is there any programm to change it ? Cauz the key in the regedit u can see it only as "hash"

1434742

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 242
  • Names are not important, actions are.
    • View Profile
Re: Key change
« Reply #3 on: February 02, 2011, 12:02:23 am »
I have a new key . forgot to say this ;x

Is there any programm to change it ? Cauz the key in the regedit u can see it only as "hash"

There was one in the Arma 1 section of forums but not sure if it works for Arma 2.
Always PM me if you need anything, I am happy to help.

jihad11

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 106
  • Im a bot DING DONG
    • View Profile
Re: Key change
« Reply #4 on: February 02, 2011, 01:11:17 am »
i lost my fucking cd rom .. gota  new kley , but NO way to change it ? :o the arma 1 things doesnt work .... :/

Coronel_Niel

  • Insane Joker
  • ****
  • Posts: 846
  • Why can't I pick my own profile picture...
    • View Profile
Re: Key change
« Reply #5 on: February 02, 2011, 01:16:53 am »
Backup your Arma 2 or OA folder, uninstall, reinstall with new key and then re-copy over the backup onto the Arma 2 directory.

This will work if it is a registery change, which I'm sure it is.
"Now we are going to watch my boys do it" - Joopig

jihad11

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 106
  • Im a bot DING DONG
    • View Profile
Re: Key change
« Reply #6 on: February 02, 2011, 01:20:15 am »
i lost my oa cd  thats the prob :b

Coronel_Niel

  • Insane Joker
  • ****
  • Posts: 846
  • Why can't I pick my own profile picture...
    • View Profile
Re: Key change
« Reply #7 on: February 02, 2011, 01:31:35 am »
Do you have the CD-Key however?
"Now we are going to watch my boys do it" - Joopig

jihad11

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 106
  • Im a bot DING DONG
    • View Profile
Re: Key change
« Reply #8 on: February 02, 2011, 01:32:18 am »
Yea.i got a new one.^^

Coronel_Niel

  • Insane Joker
  • ****
  • Posts: 846
  • Why can't I pick my own profile picture...
    • View Profile
Re: Key change
« Reply #9 on: February 02, 2011, 01:34:59 am »
Download a version, install with your CD-Key and overwrite with your normal .exe.

You may have problems with needing a CD in your disk drive. There are also ways around this, also on this site. Rather old however.
"Now we are going to watch my boys do it" - Joopig

jihad11

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 106
  • Im a bot DING DONG
    • View Profile
Re: Key change
« Reply #10 on: February 02, 2011, 01:37:31 am »
Fuck no other way to change the fucking key ?..

Coronel_Niel

  • Insane Joker
  • ****
  • Posts: 846
  • Why can't I pick my own profile picture...
    • View Profile
Re: Key change
« Reply #11 on: February 02, 2011, 01:47:13 am »
Yeah there is, but the key is put through an algorithm to get it into its hash that is stored in your registry. The installer has the algorithm in it.
"Now we are going to watch my boys do it" - Joopig

jihad11

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 106
  • Im a bot DING DONG
    • View Profile
Re: Key change
« Reply #12 on: February 02, 2011, 01:49:26 am »
ill get the cd now from a friend .. what to do know then with the installer?^^

dretcher

  • Relentless Teamkiller
  • **
  • Posts: 65
    • View Profile
Re: Key change
« Reply #13 on: February 03, 2011, 06:47:57 am »
Download a version, install with your CD-Key and overwrite with your normal .exe.

You may have problems with needing a CD in your disk drive. There are also ways around this, also on this site. Rather old however.
the easiest way around this is google arma2oa no-cd crack, jihad. Find one and download it. usually it is just a replacement .exe file that you use instead and it will run without a disc. I honestly don't know if you even need to have the game disc in with arma in the first place, as i have steam.

Also, if there is an issue with not being able to install without it being a "disc", you can mount it do a virtual drive with a program called poweriso, or something equivalent. I would google how to do this, as it isn't terribly difficult and there is tons of stuff on google about how to use those kinds of programs.

ZOldDude

  • The Unknown Rank!
  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 20826
  • Old School TKC
    • View Profile
    • Admin
Re: Key change
« Reply #14 on: February 03, 2011, 09:21:43 am »
Grab the ArmA key changer from the d/l section...open it and change the line needed so it works on ArmA2/OA.
Keep a .txt file with your keys and change on the fly.

To change BE GUID can be done a few ways...from reinstall with a new key,changeing hardware ID #'s or the other non-public methods.

*While we crash and burn, small, low tech, agrarian societies such as the Hmong in the mountains of Laos will continue on without so much as blinking an eye.*