Author Topic: Chernarus Life  (Read 2239 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

deezinyamouf

  • Insane Joker
  • ****
  • Posts: 503
  • Abedee-Abedee-Abedee-Abedee- A - FUCK YOU!
    • View Profile
Chernarus Life
« on: December 16, 2010, 08:52:41 pm »
Now....

Anyone know how the Chernarus Life servers get their items into their players' inventory?
I want to try THAT server out right now, but unlike ZL, I don't know how to get money directly into my inventory.
Tried searching for it, but they've got all SQF's in number format (makes that part difficult - simply searching).
Tried searching for "reparatur kit" or something like that, but..... no dice.

Any help?
Some people say I'm crazy, and that PTSD has ruined my ability to interact, and properly communicate with others.

I tell those people to eat a dick.

;-)

Coronel_Niel

  • Insane Joker
  • ****
  • Posts: 846
  • Why can't I pick my own profile picture...
    • View Profile
Re: Chernarus Life
« Reply #1 on: December 16, 2010, 08:53:46 pm »
Print inv_inventararray or whatever the inventory array is into a hint box. The item names are in that.
"Now we are going to watch my boys do it" - Joopig

1434742

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 242
  • Names are not important, actions are.
    • View Profile
Re: Chernarus Life
« Reply #2 on: December 16, 2010, 09:13:05 pm »
The CL server in OA is not easy to hack for the reason you stated, scripts are in numbers. The best way to hack money in that one is to use CE + Hidetoolz.

P.S. That version allows you to spawn vehicles :)
« Last Edit: December 17, 2010, 06:25:54 am by 1434742 »
Always PM me if you need anything, I am happy to help.

deezinyamouf

  • Insane Joker
  • ****
  • Posts: 503
  • Abedee-Abedee-Abedee-Abedee- A - FUCK YOU!
    • View Profile
Re: Chernarus Life
« Reply #3 on: December 16, 2010, 10:20:42 pm »
I can't use CE, anymore, lol. I'm on a 64 bit os now. :-(
Some people say I'm crazy, and that PTSD has ruined my ability to interact, and properly communicate with others.

I tell those people to eat a dick.

;-)

1434742

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 242
  • Names are not important, actions are.
    • View Profile
Re: Chernarus Life
« Reply #4 on: December 16, 2010, 10:21:49 pm »
I can't use CE, anymore, lol. I'm on a 64 bit os now. :-(

[Removed because of detection threat]
« Last Edit: December 16, 2010, 11:49:36 pm by 1434742 »
Always PM me if you need anything, I am happy to help.

deezinyamouf

  • Insane Joker
  • ****
  • Posts: 503
  • Abedee-Abedee-Abedee-Abedee- A - FUCK YOU!
    • View Profile
Re: Chernarus Life
« Reply #5 on: December 16, 2010, 11:28:43 pm »
I can't use CE, anymore, lol. I'm on a 64 bit os now. :-(

works same, undetected. That one detected, tell me, I can keep the names coming.

hEY, EDIT  that post, so that people can't see it..... the thing is..... battleye scans daily. we have to b careful

btw, which version are you using? care to pm me the details?
Some people say I'm crazy, and that PTSD has ruined my ability to interact, and properly communicate with others.

I tell those people to eat a dick.

;-)

Coronel_Niel

  • Insane Joker
  • ****
  • Posts: 846
  • Why can't I pick my own profile picture...
    • View Profile
Re: Chernarus Life
« Reply #6 on: December 16, 2010, 11:39:31 pm »
CE isnt detected. This has been posted before.
"Now we are going to watch my boys do it" - Joopig

deezinyamouf

  • Insane Joker
  • ****
  • Posts: 503
  • Abedee-Abedee-Abedee-Abedee- A - FUCK YOU!
    • View Profile
Re: Chernarus Life
« Reply #7 on: December 17, 2010, 06:19:04 am »
CE isnt detected. This has been posted before.

CE isn't detected?

So.... What you're telling me is that, I can take CE from the website... Run it (stock) on a BE server... And I won't get kicked for a gamehack.

Last I checked, getting kicked for GameHack # --- was the norm for CE.

So I don't know about your statement.
Some people say I'm crazy, and that PTSD has ruined my ability to interact, and properly communicate with others.

I tell those people to eat a dick.

;-)

1434742

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 242
  • Names are not important, actions are.
    • View Profile
Re: Chernarus Life
« Reply #8 on: December 17, 2010, 06:25:09 am »
CE isnt detected. This has been posted before.

CE isn't detected?

So.... What you're telling me is that, I can take CE from the website... Run it (stock) on a BE server... And I won't get kicked for a gamehack.

Last I checked, getting kicked for GameHack # --- was the norm for CE.

So I don't know about your statement.

Think he means using HideToolz with CE, then it is not detected...
Always PM me if you need anything, I am happy to help.

deezinyamouf

  • Insane Joker
  • ****
  • Posts: 503
  • Abedee-Abedee-Abedee-Abedee- A - FUCK YOU!
    • View Profile
Re: Chernarus Life
« Reply #9 on: December 17, 2010, 06:33:08 am »
If that was the reason he said that, then I understand. But in the beginning of the thread, I said:


I can't use CE, anymore, lol. I'm on a 64 bit os now. :-(

Hidetoolz doesn't work on a 32 bit computer. :-(
Some people say I'm crazy, and that PTSD has ruined my ability to interact, and properly communicate with others.

I tell those people to eat a dick.

;-)

1434742

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 242
  • Names are not important, actions are.
    • View Profile
Re: Chernarus Life
« Reply #10 on: December 17, 2010, 06:37:14 am »
If that was the reason he said that, then I understand. But in the beginning of the thread, I said:


I can't use CE, anymore, lol. I'm on a 64 bit os now. :-(

Hidetoolz doesn't work on a 32 bit computer. :-(

I think is 64bit, I have same problem, running windows 7 on 64bit and hidetoolz doesn't work. Think the system files it needs are not present.
Always PM me if you need anything, I am happy to help.

Gerk

  • Klass Klown
  • ***
  • Posts: 377
    • View Profile
Re: Chernarus Life
« Reply #11 on: December 17, 2010, 07:10:56 am »
If that was the reason he said that, then I understand. But in the beginning of the thread, I said:


I can't use CE, anymore, lol. I'm on a 64 bit os now. :-(

Hidetoolz doesn't work on a 32 bit computer. :-(
Hidetoolz works fine on 32 bit systems

karmalover

  • I canz carpet bomb joo?
  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 201
    • View Profile
Re: Chernarus Life
« Reply #12 on: December 17, 2010, 07:53:40 am »
if you use use CE without hidetoolz you'll be kicked with the following message:

Battleye hack #18

Just to let you know guys,

pviera11

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 113
    • View Profile
Re: Chernarus Life
« Reply #13 on: December 17, 2010, 08:56:45 am »
I have the master array for the CL on OA, does anyone have the exact script so i can spawn the items in my inventory? Ive been trying, and nothing is working.

Coronel_Niel

  • Insane Joker
  • ****
  • Posts: 846
  • Why can't I pick my own profile picture...
    • View Profile
Re: Chernarus Life
« Reply #14 on: December 17, 2010, 05:03:08 pm »
I use cheat engine fine on 64 bit. ;)
"Now we are going to watch my boys do it" - Joopig