Author Topic: Why?  (Read 2729 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Lili

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: Why?
« Reply #15 on: February 06, 2009, 05:22:20 pm »
cough..

i started playing again.. legit XD
stream only. gonna setup my own server in a min.
Stream is the best of all the maps for that game.
When Stocky had his server in Berline up (Stream Public) I was one of the admin.

it is definitely is the best map :)
and stocky's server was awesome, i really miss it... (i was admin there too...btw it was located in frankfurt)

Oynky

  • Banned
  • The Central Committee
  • Master Heckler
  • *
  • Posts: 2437
  • 6f 6d 67 68 61 78
    • View Profile
    • Teamkill and cheat community
Re: Why?
« Reply #16 on: February 06, 2009, 05:29:47 pm »
Ill patch VC so it will work with vista, so i dont need to reboot to XP the whole time.
And put up a dedi if it will work. Anyone knows what ports i need to open?

[TKC]Symantic

  • The Indifferent Character
  • The Central Committee
  • Heckler
  • *
  • Posts: 1647
  • I can has personal text?
    • View Profile
Re: Why?
« Reply #17 on: February 06, 2009, 08:52:50 pm »
Anyone knows what ports i need to open?

all of them.

and oh..

I'm going to need your IP also :D
Enjoy your creative game-play, whatever that may include.

hoax-ravenheckler

  • Master Heckler
  • *****
  • Posts: 2429
  • Still the same old
    • View Profile
Re: Why?
« Reply #18 on: February 06, 2009, 11:08:27 pm »
cough..

i started playing again.. legit XD
stream only. gonna setup my own server in a min.
Stream is the best of all the maps for that game.
When Stocky had his server in Berline up (Stream Public) I was one of the admin.

I know, you banned me and LTC!

Anyone knows what ports i need to open?

all of them.

and oh..

I'm going to need your IP also :D

 :icon_laugh
Quote
There's never time to do things right, but there's always time to do it over.

ZOldDude

  • The Unknown Rank!
  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 20874
  • Old School TKC
    • View Profile
    • Admin
Re: Why?
« Reply #19 on: February 07, 2009, 12:14:43 am »
I never banned anyone.
Worst I ever did was tell people to stay above the map and if not they got a 1, or if they repeated,2 hour vacation.

I know who the ban happy people were.

If you got perm banned don't point at me...I am against such things.
Also people were warned on TKC for months to leave that server alone.
« Last Edit: February 07, 2009, 12:20:06 am by ZOldDude »

*While we crash and burn, small, low tech, agrarian societies such as the Hmong in the mountains of Laos will continue on without so much as blinking an eye.*

phaGy

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: Why?
« Reply #20 on: July 14, 2009, 04:44:17 pm »
sry for posting in a little bit of an old topic but i tried using that pass and it dont work i need the pass for the files

[TKC]Lasher

  • Heckler Apprentice
  • ****
  • Posts: 1394
  • IWHBYD
    • View Profile
    • http://www.tkc-community.net
Re: Why?
« Reply #21 on: July 14, 2009, 11:10:22 pm »
I just tried it and it the password works. There is a space after the "mcxlvii " so just copy, paste, and press backspace and it will extract.  :smile
Whenever work feels overwhelming, just remember that you are going to die.

phaGy

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: Why?
« Reply #22 on: July 15, 2009, 07:33:59 am »
Hey i D/Led this and i dnt get how to install this like can someone explain how they did it

[TKC]Lasher

  • Heckler Apprentice
  • ****
  • Posts: 1394
  • IWHBYD
    • View Profile
    • http://www.tkc-community.net
Re: Why?
« Reply #23 on: July 15, 2009, 09:02:13 am »
[What I did was] Right click and select all the file parts, click extract here or to whatever folder you want. Input password and wait for it to finish.

Then, mount it to a virtual drive using poweriso or something. The autorun should start up. If not you can do it manually by going to 'My Computer'
Whenever work feels overwhelming, just remember that you are going to die.

phaGy

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: Why?
« Reply #24 on: July 15, 2009, 12:29:57 pm »
thx Lasher for the help i will try it 2nite or 2morra

phaGy

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: Why?
« Reply #25 on: July 15, 2009, 05:16:59 pm »
Hey i did it and it installed fine but i used the second disc files from my old disc and now when i try to run the game it says wrong disc inserted so idk whether i did something wrong or not

[TKC]Lasher

  • Heckler Apprentice
  • ****
  • Posts: 1394
  • IWHBYD
    • View Profile
    • http://www.tkc-community.net
Re: Why?
« Reply #26 on: July 15, 2009, 06:48:17 pm »
Find a cracked/fixed .exe for the game. They are widely available everywhere  :icon_biggrin2

Or,

Burn the first CD to disk.

Or,

Mount the first CD to virtual drive like you did to install and it should work.

Happy gaming!  :icon_thumbsup
Whenever work feels overwhelming, just remember that you are going to die.