Author Topic: SCP Script Dev Topic (Easy Tiger Script 1)  (Read 1817 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Lovestohackarma

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 105
    • View Profile
SCP Script Dev Topic (Easy Tiger Script 1)
« on: September 12, 2007, 05:33:39 am »
This is quite confusing...

Can you maybe post an example of what it should look like, because im getting confused :(.

My error im getting while trying to start up ArmA is -

File mydevstring\RscEditDiaglog.hpp, line 95: /EditMYDEVSTRING_Dialog.Hijac_MYDEVSTRING_kInput: Undefined base class 'ValueClass'

thanks
« Last Edit: September 18, 2007, 12:39:12 am by Mullah Omar »

Easy_tiger

  • Klass Klown
  • ***
  • Posts: 331
  • ArmA Anti-Christ
    • View Profile
Re: TKC ArmA SuperCheatPack Community Scripts Topic
« Reply #1 on: September 12, 2007, 01:46:37 pm »
hmm at work so help is a bit limited...


It sounds like you havent defined the class "valueClass" which your control (text box to type into)  inherits from. But that error could be the result of a earlier parsing error

Also not sure how the VM parses full stops/periods and what grammar it adheres to:

EditMYDEVSTRING_Dialog.Hijac_MYDEVSTRING_kInput

try this instead

EditMYDEVSTRING_Dialog_Hijac_MYDEVSTRING_kInput

M. O.

  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 9184
    • View Profile
    • http://www.tkc-community.net
Re: TKC ArmA SuperCheatPack Community Scripts Topic
« Reply #2 on: September 12, 2007, 02:39:38 pm »
There might be a spelling error, it should be console_YOURDEVSTRING_Input. But don't think it will solve the problem as it's not referenced anywhere else. Name might be too long as well.

The SCP doesn't need repacking if you modify the unpacked version while in game. Saves time.  :icon_thumbsup
Heckling is an art, and game hacking a science.

eurofighter1

  • Intentional Cheater
  • **
  • Posts: 28
    • View Profile
Re: TKC ArmA SuperCheatPack Community Scripts Topic
« Reply #3 on: September 12, 2007, 05:42:26 pm »
I had same problem but havnt been able to post it. i was too busy

babazed

  • Poptart
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: TKC ArmA SuperCheatPack Community Scripts Topic
« Reply #4 on: September 12, 2007, 08:50:25 pm »
This is quite confusing...

Can you maybe post an example of what it should look like, because im getting confused :(.

My error im getting while trying to start up ArmA is -

File mydevstring\RscEditDiaglog.hpp, line 95: /EditMYDEVSTRING_Dialog.Hijac_MYDEVSTRING_kInput: Undefined base class 'ValueClass'

thanks


I'm getting this too!
Undefined base class 'ValueClass'   when starting game.
Whats the problem with it???

I can't replace the underscore with a period as that exact line doesn't seem to exist, mine doesn't spell it as 'Kinput' though, its just input.

Help :(

Easy_tiger

  • Klass Klown
  • ***
  • Posts: 331
  • ArmA Anti-Christ
    • View Profile
Re: TKC ArmA SuperCheatPack Community Scripts Topic
« Reply #5 on: September 13, 2007, 12:23:00 am »
OMG i'm almost as much of a retard as those posters on the BIS forum!   :icon_rolleyes2

Its pretty hard to inherit from a class that doesnt exist!

Apologies for the fuck up, my instructions told you to create 2 classes before the ones they need to inherit stuff from. ArmA's VM is moaning because its been told to use something that doesnt exist yet.

Post modified with correct instructions.....  :icon_thumbsup

Lovestohackarma

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 105
    • View Profile
Re: TKC ArmA SuperCheatPack Community Scripts Topic
« Reply #6 on: September 13, 2007, 03:54:57 am »
Haha, no need to apologise. Lets see if i can let it rip this time.

Damn, i still got an error!.

' Config : some input after EndOfFile '

I think i made a typo of some sorts.

----------------------------------------------------------------

Haha, im such a dumbass. i left a YOURDEVSTRING in, now it works.
Time to go test :D
« Last Edit: September 13, 2007, 04:16:39 am by Lovestohackarma »

babazed

  • Poptart
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: TKC ArmA SuperCheatPack Community Scripts Topic
« Reply #7 on: September 13, 2007, 04:14:14 am »
I got in game this time :)
but when i run init.sqf it gives the error of 'no entry config.bin' for the console command, i searched but can't find a 'config.bin' anywhere in arma

babazed

  • Poptart
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: TKC ArmA SuperCheatPack Community Scripts Topic
« Reply #8 on: September 13, 2007, 05:09:41 am »
I think i have it working, no errors, but no commands alongside teleport ect in the drop down list either, i selected a player and applied the console.sqs manually, HE THEN complained of the below...............

SCALAR BOOL ARRAY error????

babazed

  • Poptart
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: TKC ArmA SuperCheatPack Community Scripts Topic
« Reply #9 on: September 13, 2007, 05:27:11 am »
Somehow they can tell its me, i just got banned from 1 and kicked from another, for merely selecting players, for some reason on both servers people seemed to be running up to me and checking me out a lot, and then boom i'm kicked or banned :(

M. O.

  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 9184
    • View Profile
    • http://www.tkc-community.net
Re: TKC ArmA SuperCheatPack Community Scripts Topic
« Reply #10 on: September 13, 2007, 06:42:35 am »
Lol, they're probably checking your action list or something. Got to make that more secure. AC should be the expert. It's optional however. Try not having it on and see if you get kicked.
Heckling is an art, and game hacking a science.

Easy_tiger

  • Klass Klown
  • ***
  • Posts: 331
  • ArmA Anti-Christ
    • View Profile
Re: TKC ArmA SuperCheatPack Community Scripts Topic
« Reply #11 on: September 13, 2007, 01:04:18 pm »
Haha, no need to apologise. Lets see if i can let it rip this time.

Damn, i still got an error!.

' Config : some input after EndOfFile '

I think i made a typo of some sorts.

----------------------------------------------------------------

Haha, im such a dumbass. i left a YOURDEVSTRING in, now it works.
Time to go test :D


Gd to hear!  :icon_thumbsup

Easy_tiger

  • Klass Klown
  • ***
  • Posts: 331
  • ArmA Anti-Christ
    • View Profile
Re: TKC ArmA SuperCheatPack Community Scripts Topic
« Reply #12 on: September 13, 2007, 01:25:10 pm »
I think i have it working, no errors, but no commands alongside teleport ect in the drop down list either, i selected a player and applied the console.sqs manually, HE THEN complained of the below...............

SCALAR BOOL ARRAY error????


That is the generic VM error when Arma's VM tries to reference a variable it cant find (i.e private variable). I think your target sees that error instead of the text youve just sent  ( i think the target's VM tries to reference the var with the console text in it, but obviously cant find it, hence the error ).

If YOU see SCALAR BOOL ARRAY ERROR instead of your console text then check the var that holds your console text has public visibility

Easy_tiger

  • Klass Klown
  • ***
  • Posts: 331
  • ArmA Anti-Christ
    • View Profile
Re: TKC ArmA SuperCheatPack Community Scripts Topic
« Reply #13 on: September 13, 2007, 01:42:15 pm »
Somehow they can tell its me, i just got banned from 1 and kicked from another, for merely selecting players, for some reason on both servers people seemed to be running up to me and checking me out a lot, and then boom i'm kicked or banned :(


server admins and players are extremely paranoid and suspicious off all new players that connect. In the current climate connecting to a server and immediately making trouble will make it pretty obvious who the trouble maker is

dave7802

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 104
    • View Profile
Re: TKC ArmA SuperCheatPack Community Scripts Topic
« Reply #14 on: September 13, 2007, 01:43:20 pm »
Yer i know what you mean, thats why i will run around kill a few people get some points
then i will wait for about another 3 - 4 people to join,
then BANG  :icon_laugh