Author Topic: hradbra How to shut it down?  (Read 2120 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Lethal L

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
    • http://www.mlc-vietcong.tk
hradbra How to shut it down?
« on: March 17, 2004, 01:36:54 am »
How can i shut down Hradbra? i've read something with a packeteditor or something can someone explain it 2 me
they don't call me for nothing Lethal L watch your step monkey!

M. O.

  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 9184
    • View Profile
    • http://www.tkc-community.net
hradbra How to shut it down?
« Reply #1 on: March 17, 2004, 02:00:22 am »
There are plenty of ways. Warrior found the easiest.
Heckling is an art, and game hacking a science.

ZOldDude

  • The Unknown Rank!
  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 20874
  • Old School TKC
    • View Profile
    • Admin
hradbra How to shut it down?
« Reply #2 on: March 17, 2004, 01:28:03 pm »
Keep it simple.

Extract HB.
Rite a script that intercepts the HB update/check to report "yes this is the latest version".

Deleat all the rest of the HB folder and then play the way you want to.

*While we crash and burn, small, low tech, agrarian societies such as the Hmong in the mountains of Laos will continue on without so much as blinking an eye.*

[TkC]ballbreaker

  • Insane Joker
  • ****
  • Posts: 536
    • View Profile
    • http://www.aljazeera.net/
hradbra How to shut it down?
« Reply #3 on: March 17, 2004, 06:20:23 pm »
Quote from: ZOldDude
Keep it simple.

Extract HB.
Rite a script that intercepts the HB update/check to report "yes this is the latest version".

Deleat all the rest of the HB folder and then play the way you want to.


could you explain it in more detail? maybe post it in the dev. or member section?

Lethal L

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
    • http://www.mlc-vietcong.tk
hradbra How to shut it down?
« Reply #4 on: March 17, 2004, 08:06:02 pm »
yeah maybe put it here:D or something
they don't call me for nothing Lethal L watch your step monkey!

ZOldDude

  • The Unknown Rank!
  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 20874
  • Old School TKC
    • View Profile
    • Admin
hradbra How to shut it down?
« Reply #5 on: March 18, 2004, 04:34:07 am »
I just subjested the most BASIC thoughts and steps.

Or if you realy want the most simple way to turn it off....set up a server and turn it off in the menue....but what I think you really wanted was a was to DISABLE it so keep it simple...try thinking along the lines I gave and see how it goes.

*While we crash and burn, small, low tech, agrarian societies such as the Hmong in the mountains of Laos will continue on without so much as blinking an eye.*

Vicious

  • Old Guard
  • Master Heckler
  • *****
  • Posts: 2810
    • View Profile
hradbra How to shut it down?
« Reply #6 on: March 18, 2004, 05:49:25 am »
Quote from: ZOldDude
I just subjested the most BASIC thoughts and steps.

Or if you realy want the most simple way to turn it off....set up a server and turn it off in the menue....but what I think you really wanted was a was to DISABLE it so keep it simple...try thinking along the lines I gave and see how it goes.


Yes, but they wanted an explaination of how. Also, when you setup a server, even if you turn it off, there still is limited cheat protection. (Skin,speed, and ammo hacks)
Innocence proves nothing

[TkC]ballbreaker

  • Insane Joker
  • ****
  • Posts: 536
    • View Profile
    • http://www.aljazeera.net/
hradbra How to shut it down?
« Reply #7 on: March 18, 2004, 06:37:03 am »
skin hacks dont work with it off :cry:

M. O.

  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 9184
    • View Profile
    • http://www.tkc-community.net
hradbra How to shut it down?
« Reply #8 on: March 18, 2004, 10:30:36 am »
The engine controlled cheats are almost impossible to do something against. Hradba is another story, even though you can't get inside hradba and change what version it should look for etc. But you could stop VC from calling hradba. I made it, but it then downloaded hradba again. So I didn't remove everything it seems.

The pterodon programers are lazy, maybe if someone could train the download bar, it would get past a download, or maybe they got checks there aswell, but I doubt so.
Heckling is an art, and game hacking a science.

dribble

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 166
    • View Profile
hradbra How to shut it down?
« Reply #9 on: July 16, 2005, 01:52:50 pm »
plz plz plz.. can some one make that for us ?
im an newb in extracting so  :x

hoax-ravenheckler

  • Master Heckler
  • *****
  • Posts: 2429
  • Still the same old
    • View Profile
hradbra How to shut it down?
« Reply #10 on: July 16, 2005, 03:02:44 pm »
Quote from: Mullah Omar

The pterodon programers are lazy, maybe if someone could train the download bar, it would get past a download, or maybe they got checks there aswell, but I doubt so.


HradBa got downloaded automaticly from pipni.cz.

Remove that line or change it to whatever website and there you go, I think.
Quote
There's never time to do things right, but there's always time to do it over.

*PiNGU*

  • Poptart
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
    • http://www.tkc-community.net
hradbra How to shut it down?
« Reply #11 on: July 23, 2005, 12:48:02 am »
Quote from: hoax-ravenheckler
Quote from: Mullah Omar

The pterodon programers are lazy, maybe if someone could train the download bar, it would get past a download, or maybe they got checks there aswell, but I doubt so.


HradBa got downloaded automaticly from pipni.cz.

Remove that line or change it to whatever website and there you go, I think.


M8.. i dont see that pipni.cz in my Vietcong map.. i think thats not the problem.. but mullah will find how it is.. :lol:
[TKC] Rock ur head baby!

Crossmol

  • Heckler
  • *****
  • Posts: 1522
    • View Profile
    • Facebook
hradbra How to shut it down?
« Reply #12 on: July 23, 2005, 04:01:46 am »
It's not in a map. You need to get INSIDE Hradba to get that line.
Watch out where the huskies go, and don't you eat that yellow snow...

*PiNGU*

  • Poptart
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
    • http://www.tkc-community.net
hradbra How to shut it down?
« Reply #13 on: July 23, 2005, 09:58:48 pm »
Quote from: Crossmol
It's not in a map. You need to get INSIDE Hradba to get that line.


and how the fuck can i do that lol
[TKC] Rock ur head baby!

Crossmol

  • Heckler
  • *****
  • Posts: 1522
    • View Profile
    • Facebook
hradbra How to shut it down?
« Reply #14 on: July 24, 2005, 05:29:17 am »
Browse the forum about extracting, this will get you some good info.
Watch out where the huskies go, and don't you eat that yellow snow...