Author Topic: vchook problem  (Read 3148 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

[TKC]ViruS

  • Moderator
  • Klass Klown
  • *
  • Posts: 367
  • TKC-COMMUNITY.NET
    • View Profile
vchook problem
« on: May 06, 2007, 09:17:38 pm »
Hi,I have big problem...When I start vc and server...vchook ( 5,0 or 4,1 ) don't work .... work only crosshair...and later I reinstall vchook and PROBLEM again...Woudl you help me with this problem?

ZOldDude

  • The Unknown Rank!
  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 20874
  • Old School TKC
    • View Profile
    • Admin
Re: vchook problem
« Reply #1 on: May 06, 2007, 09:33:57 pm »
Quote
When I start vc and server

Your trying to use the Hook on a listen server?

The F-keys turn on/off the functions of the Hook.

*While we crash and burn, small, low tech, agrarian societies such as the Hmong in the mountains of Laos will continue on without so much as blinking an eye.*

[TKC]ViruS

  • Moderator
  • Klass Klown
  • *
  • Posts: 367
  • TKC-COMMUNITY.NET
    • View Profile
Re: vchook problem
« Reply #2 on: May 06, 2007, 09:57:34 pm »
Here is screen:



 :icon_sad2 :icon_sad2 :icon_sad2

ZOldDude

  • The Unknown Rank!
  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 20874
  • Old School TKC
    • View Profile
    • Admin
Re: vchook problem
« Reply #3 on: May 06, 2007, 10:10:02 pm »
You can't see any US team mates because it is a coop game and your the only one on your side.

You only see the colored bodys if they are in range of your weapons.

*While we crash and burn, small, low tech, agrarian societies such as the Hmong in the mountains of Laos will continue on without so much as blinking an eye.*

[TKC]ViruS

  • Moderator
  • Klass Klown
  • *
  • Posts: 367
  • TKC-COMMUNITY.NET
    • View Profile
Re: vchook problem
« Reply #4 on: May 06, 2007, 11:13:38 pm »
You can't see any US team mates because it is a coop game and your the only one on your side.

You only see the colored bodys if they are in range of your weapons.
wow nope..This screen is only example....I try vchook in normal servers-> there is (7people) and hook don't work too

[TKC]King-M2o

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 155
    • View Profile
Re: vchook problem
« Reply #5 on: May 06, 2007, 11:21:49 pm »
Use a other/new Loader
♂ → → → ٭٭٭??? █ K  |  /\/  G   ?   /\/\ 2 [] █ ???٭٭٭ ← ← ← ♂

[TKC]ViruS

  • Moderator
  • Klass Klown
  • *
  • Posts: 367
  • TKC-COMMUNITY.NET
    • View Profile
Re: vchook problem
« Reply #6 on: May 06, 2007, 11:32:20 pm »
Use a other/new Loader
I used new loader....VChooks 5 and 4,1 don't works...I don't know what problem it is :smile

[TKC]ViruS

  • Moderator
  • Klass Klown
  • *
  • Posts: 367
  • TKC-COMMUNITY.NET
    • View Profile
Re: vchook problem
« Reply #7 on: May 06, 2007, 11:34:37 pm »
Use a other/new Loader
I used new loaders....VChooks 5 and 4,1 don't works...I don't know what problem it is :smile

Marecek

  • Klass Klown
  • ***
  • Posts: 345
  • MuHaHa :)
    • View Profile
Re: vchook problem
« Reply #8 on: May 06, 2007, 11:42:07 pm »
cool :icon_biggrin2

b00n

  • Insane Joker
  • ****
  • Posts: 608
  • pb,hackshield,vac sucks
    • View Profile
Re: vchook problem
« Reply #9 on: May 07, 2007, 12:28:02 am »
lol,
you see now onley names but if you approach see you she, however  :icon_shifty :icon_thumbsup


[TKC]King-M2o

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 155
    • View Profile
Re: vchook problem
« Reply #10 on: May 07, 2007, 12:33:26 am »
I got the same problem somethimes when i load it with X-Ject
After i only Started with Normal Loader and it works


sorry for asking whitout developers permission

« Last Edit: May 07, 2007, 01:26:45 am by [TKC]King-M2o »
♂ → → → ٭٭٭??? █ K  |  /\/  G   ?   /\/\ 2 [] █ ???٭٭٭ ← ← ← ♂

mReURO

  • The Central Committee
  • Heckler Apprentice
  • *
  • Posts: 1364
    • View Profile
    • >>>>>> free porn <<<<<<
Re: vchook problem
« Reply #11 on: May 07, 2007, 12:54:38 am »
dont post it . doesent matter with or without dll . if u have some probs with it ask rainer stoff for it . hes the owner of it and i think its not smart to help guys for leaked stuff .

omg Z? why u help ? lol sry . i dont get it

Kool

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: vchook problem
« Reply #12 on: May 07, 2007, 03:42:19 pm »
change your memory @vietcong starts from
graphic memory to system memory...
worked for me

Frank P.

  • Heckler Apprentice
  • ****
  • Posts: 1011
  • Still J Day N*gga....
    • View Profile
Re: vchook problem
« Reply #13 on: May 07, 2007, 04:57:57 pm »
http://img107.imageshack.us/my.php?image=vc1dg0.gif I think this is what you need. Edit => Ahh Cbf just click the link I couldn't be bothered fixing it up.
« Last Edit: May 07, 2007, 06:02:30 pm by Jahovus »
Being Australian is about driving in a German car to an Irish pub for a Belgian beer, and then travelling home, grabbing an Indian curry or a Turkish kebab on the way, to sit on Swedish furniture and watch American shows on a Japanese TV.

smity

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 195
    • View Profile
Re: vchook problem
« Reply #14 on: May 07, 2007, 04:59:25 pm »
ill be tha first to ask.... Are u runing vista?