Author Topic: ArmA MultiHack (1.05)  (Read 11353 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M. O.

  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 9184
    • View Profile
    • http://www.tkc-community.net
Re: ArmA MultiHack (1.05)
« Reply #75 on: April 13, 2007, 04:41:15 am »
Sound cards? Makes no sense. We're talking about the trainer now?


I think we had a trainer that worked both for starforce and securom. Might be an exception now though.
Heckling is an art, and game hacking a science.

[TKC]Wesker

  • ArmA's Most Wanted
  • The Central Committee
  • Master Heckler
  • *
  • Posts: 2209
  • The Illusive Man
    • View Profile
    • TKC Tube
Re: ArmA MultiHack (1.05)
« Reply #76 on: April 13, 2007, 06:28:13 am »
Ahhh the buy online Sprocket ArmA
This pay to DLed version actually uses a hardware key when you install it
it wouldn't surprise me if they made lots of changes to the .exe

The hack works fine with the Vit@lity exe
I'm wondering if maybe this DL version will work with that exe

Check your PM Gunrunner

The Illusive Man

ZOldDude

  • The Unknown Rank!
  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 20874
  • Old School TKC
    • View Profile
    • Admin
Re: ArmA MultiHack (1.05)
« Reply #77 on: April 13, 2007, 08:41:57 am »
That d/l one with STARFORCE won't even let you install a Offical game patch.....you may even have to contact the people who sold it yo get a new key (unless you use my method).

Save yourself alot of hassle in the years to come....if it has Starforce don't even take it for free.

*While we crash and burn, small, low tech, agrarian societies such as the Hmong in the mountains of Laos will continue on without so much as blinking an eye.*

Gunrunner

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: ArmA MultiHack (1.05)
« Reply #78 on: April 13, 2007, 07:08:27 pm »
Ahhh the buy online Sprocket ArmA
This pay to DLed version actually uses a hardware key when you install it
it wouldn't surprise me if they made lots of changes to the .exe

The hack works fine with the Vit@lity exe
I'm wondering if maybe this DL version will work with that exe

Check your PM Gunrunner

Please check your PM

[TKC]Sexo

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 114
    • View Profile
Re: ArmA MultiHack (1.05)
« Reply #79 on: April 23, 2007, 03:50:04 am »
Why a trojan is found inside this package?
I thought we can do better than that.

mReURO

  • The Central Committee
  • Heckler Apprentice
  • *
  • Posts: 1364
    • View Profile
    • >>>>>> free porn <<<<<<
Re: ArmA MultiHack (1.05)
« Reply #80 on: April 23, 2007, 04:12:44 am »
Why a trojan is found inside this package?
I thought we can do better than that.


im not sure about exact this cheat. but most trainer based simular with trojans . example. always after system scan ..all my loader.exe gone  :icon_laugh

[TKC]Wesker

  • ArmA's Most Wanted
  • The Central Committee
  • Master Heckler
  • *
  • Posts: 2209
  • The Illusive Man
    • View Profile
    • TKC Tube
Re: ArmA MultiHack (1.05)
« Reply #81 on: April 23, 2007, 04:52:29 am »
I thought we can do better than that.
But I thought we can do better than believe false virus alerts.

We have been aware that this hack could cause false alerts (especially with Symantec) since development stages
It would never of made it to the download section if there where any possibilities of it being a real virus.

I'm not gonna bother repeating myself
http://tkc-community.net/forum/index.php?topic=5972.msg61749#msg61749

MrEuro is right
Hacks can be seen as being like viruses to games because they alter the memory process & change their usual way of working.

The Illusive Man

[TKC]Sexo

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 114
    • View Profile
Re: ArmA MultiHack (1.05)
« Reply #82 on: April 23, 2007, 07:59:09 am »
I thought we can do better than that.
But I thought we can do better than believe false virus alerts.

ok my bad. I couldnt tell the real thing, since it warned me when i was laucnhing it. so that was it, and droped the action

ZOldDude

  • The Unknown Rank!
  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 20874
  • Old School TKC
    • View Profile
    • Admin
Re: ArmA MultiHack (1.05)
« Reply #83 on: April 23, 2007, 10:31:39 am »
Quote
Symantec

I use Symantec Cooperate (on this machine) which updates me each hour (have had up to 54 virus updates per day) and the trainer maker he uses is what sets off alarms.....same code used in the TKC trainer program does not set off alerts.

I would perfer he changed trainer programs myself....but he has been here many years and only my AV warns me vs all other AV programs.

It is not so much a false detection as it is a more cautious one.
I really like caution!

*While we crash and burn, small, low tech, agrarian societies such as the Hmong in the mountains of Laos will continue on without so much as blinking an eye.*

[TKC]Wesker

  • ArmA's Most Wanted
  • The Central Committee
  • Master Heckler
  • *
  • Posts: 2209
  • The Illusive Man
    • View Profile
    • TKC Tube
Re: ArmA MultiHack (1.05)
« Reply #84 on: April 23, 2007, 10:47:18 pm »
From you Symantec users I need the following

1) A screen shot of the message received
2) Exact instructions on how to recreate the issue
3) Symantec product name and version being used for detection

The Illusive Man

MrMedic

  • MasstKer
  • ********
  • Posts: 8900
  • programmer/dev/software engineer
    • View Profile
Re: ArmA MultiHack (1.05)
« Reply #85 on: April 24, 2007, 12:05:30 am »
From you Symantec users I need the following

1) A screen shot of the message received
2) Exact instructions on how to recreate the issue
3) Symantec product name and version being used for detection


its the hotkeys hook whats tripping there av's m8 , nothing to worry about

btw i got this message from this sewrver while trying to post this message

Code: [Select]
The server encountered an unexpected condition which prevented it from fulfilling the request.
The script had an error or it did not produce any output. If there was an error, you should be able to see it in the error log.
EnCoded Message: i3iy9yl8kr2xf3g2Txs3pr6ye3ya7jg5ty2z

https://www.youtube.com/watch?v=62_7-AYfdkQ
you need a paypal account for the private versions.

Website:
http://bit.ly/medic101

Teamspeak 3: 85.236.101.5:10157

Superskunk

  • Poptart
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: ArmA MultiHack (1.05)
« Reply #86 on: April 27, 2007, 12:37:52 am »
I just want to tell you that the MultiHack 1.05 was detected. When I played on a server with the Berzerk Map they knew that I used a hack (unlimited ammo) and they could disable it. All options were locked on "off".

b00n

  • Insane Joker
  • ****
  • Posts: 608
  • pb,hackshield,vac sucks
    • View Profile
Re: ArmA MultiHack (1.05)
« Reply #87 on: April 27, 2007, 12:44:49 am »
lol i played 2 mins ago that berzek map and it was 100% UNDETECTED


M. O.

  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 9184
    • View Profile
    • http://www.tkc-community.net
Re: ArmA MultiHack (1.05)
« Reply #88 on: April 27, 2007, 01:16:10 am »
I just want to tell you that the MultiHack 1.05 was detected. When I played on a server with the Berzerk Map they knew that I used a hack (unlimited ammo) and they could disable it. All options were locked on "off".

No, that's not possible. Unlimited Ammo is an external application beyond ArmA scripts.
Heckling is an art, and game hacking a science.

Superskunk

  • Poptart
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: ArmA MultiHack (1.05)
« Reply #89 on: April 27, 2007, 01:33:05 am »
I know what I saw!

When I shoot about 1000 of 57mm rockets on the enemy base one guy told me: "You f*** cheater" and the MultiHack was disabled. I tried to restart the game but this couldn't fix it. Only after a complete PC restart it was possible to use the hack again.