Author Topic: ArmA MultiHack (1.05)  (Read 11297 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GRU_sniper

  • Klass Klown
  • ***
  • Posts: 384
    • View Profile
    • http://www.OFP-cheats.prv.pl
Re: ArmA MultiHack (1.05)
« Reply #45 on: April 06, 2007, 09:48:58 pm »
hehe You know what I missing there ?
I WANNA SPAWN........................... tanks, helis, Gubas hehehe

and at least NO RECOIL then this will be massacre together with noWeed
*******************************

GRU_Sniper PL

OFP Cheat's Center http://www.OFP-CHEATS.tk

TacticalOPS Cheat's Center http://www.TO-cheats.tk


******************************

[TKC]Wesker

  • ArmA's Most Wanted
  • The Central Committee
  • Master Heckler
  • *
  • Posts: 2209
  • The Illusive Man
    • View Profile
    • TKC Tube
Re: ArmA MultiHack (1.05)
« Reply #46 on: April 06, 2007, 09:58:36 pm »
wesker you got links for the no fade latest no cd etc , im going to install it soon as i get the files m8


same here

Go over to GCW and get "Fixed EXE #4"

theyve protected the patch if you havent got a valid key you can't install the latest patch .. im giving up on it 8 cos i sure as hell aint gonna buy it .. i was going to install it to make a wallhack for you all here at tkc but never mind.
I doubt you are using a key from the K'gen.

Lets try to keep this on topic from now on guys

The Illusive Man

MrMedic

  • MasstKer
  • ********
  • Posts: 8900
  • programmer/dev/software engineer
    • View Profile
Re: ArmA MultiHack (1.05)
« Reply #47 on: April 06, 2007, 11:23:56 pm »
wesker you got links for the no fade latest no cd etc , im going to install it soon as i get the files m8


same here

Go over to GCW and get "Fixed EXE #4"

theyve protected the patch if you havent got a valid key you can't install the latest patch .. im giving up on it 8 cos i sure as hell aint gonna buy it .. i was going to install it to make a wallhack for you all here at tkc but never mind.
I doubt you are using a key from the K'gen.

Lets try to keep this on topic from now on guys

keygen .. send it then
EnCoded Message: i3iy9yl8kr2xf3g2Txs3pr6ye3ya7jg5ty2z

https://www.youtube.com/watch?v=62_7-AYfdkQ
you need a paypal account for the private versions.

Website:
http://bit.ly/medic101

Teamspeak 3: 85.236.101.5:10157

Gunrunner

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: ArmA MultiHack (1.05)
« Reply #48 on: April 12, 2007, 01:37:43 am »
Help please! I am knew to these forums and new to playing ArmA. I download this hack and put it in a folder on my desk top named AA. I run the program and then my game but I still get the grass and tress. Is tehre something I am doing wrong or is tehre a special order? Thanks it looks great!

Crossmol

  • Heckler
  • *****
  • Posts: 1522
    • View Profile
    • Facebook
Re: ArmA MultiHack (1.05)
« Reply #49 on: April 12, 2007, 02:15:58 am »
Updates and patches? Please note what you got installed and what patches. Then Wesker and MO might be able to help. Need more input.
Watch out where the huskies go, and don't you eat that yellow snow...

[TKC]Wesker

  • ArmA's Most Wanted
  • The Central Committee
  • Master Heckler
  • *
  • Posts: 2209
  • The Illusive Man
    • View Profile
    • TKC Tube
Re: ArmA MultiHack (1.05)
« Reply #50 on: April 12, 2007, 02:37:29 am »
Check the game version bud.
This was made for 1.05.5136
Recently a beta version patch has been released (1.05.5143)
It's possible the hack wont run under this new beta version until I update (doubtful because I read version 1.07 will be here soon)

The Illusive Man

Gunrunner

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: ArmA MultiHack (1.05)
« Reply #51 on: April 12, 2007, 03:09:05 am »
Sorry for not enough info I have the UK version 1.05.5136. None of them work teh breathing, grass or ammo. I have them set to on and then start my game. I just have the basic game loaded.

Now when I run it and execute the commands my game chrashes to desk top and resets all my controls to the game standard. But when I play without it no troubles.
« Last Edit: April 12, 2007, 04:23:24 am by Gunrunner »

ZOldDude

  • The Unknown Rank!
  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 20874
  • Old School TKC
    • View Profile
    • Admin
Re: ArmA MultiHack (1.05)
« Reply #52 on: April 12, 2007, 04:32:56 am »
It works PERFECTLY as long as you follow the directions that came with it.

*While we crash and burn, small, low tech, agrarian societies such as the Hmong in the mountains of Laos will continue on without so much as blinking an eye.*

ZOldDude

  • The Unknown Rank!
  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 20874
  • Old School TKC
    • View Profile
    • Admin
Re: ArmA MultiHack (1.05)
« Reply #53 on: April 12, 2007, 04:40:12 am »
It works PERFECTLY as long as you follow the directions that came with it.

1) Start the trainer.
2) Start the game and enter the MP mode.
3) NOW turn on the trainers functions and pick a server to join.

I bet you opened the trainer AND started the functions befor starting the game.

*While we crash and burn, small, low tech, agrarian societies such as the Hmong in the mountains of Laos will continue on without so much as blinking an eye.*

[TKC]Wesker

  • ArmA's Most Wanted
  • The Central Committee
  • Master Heckler
  • *
  • Posts: 2209
  • The Illusive Man
    • View Profile
    • TKC Tube
Re: ArmA MultiHack (1.05)
« Reply #54 on: April 12, 2007, 04:50:17 am »
Now when I run it and execute the commands my game chrashes to desk top and resets all my controls to the game standard. But when I play without it no troubles.
It does sound like a version mismatch of some sort  :icon_confused2

Does the box under the ON, OFF buttons say ON/OFF or are they just empty?


If it shows ON/OFF then the only thing I can think you try is reinstall the game!

The Illusive Man

Gunrunner

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: ArmA MultiHack (1.05)
« Reply #55 on: April 12, 2007, 04:59:05 am »
AppName: arma.locked    AppVer: 1.5.0.5136    ModName: arma.locked
ModVer: 1.5.0.5136    Offset: 0040aef7

Above is teh chrash code I get from windows.

I do have the on/off buttons in teh window but when I try and alt Q, A or Z teh game chrashes.

ZOldDude

  • The Unknown Rank!
  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 20874
  • Old School TKC
    • View Profile
    • Admin
Re: ArmA MultiHack (1.05)
« Reply #56 on: April 12, 2007, 05:03:25 am »
Try it the way I said and see if it works.
I never tryed to ENTER A SERVER first and then try to turn on the functions....that might be the problem.

*While we crash and burn, small, low tech, agrarian societies such as the Hmong in the mountains of Laos will continue on without so much as blinking an eye.*

Gunrunner

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: ArmA MultiHack (1.05)
« Reply #57 on: April 12, 2007, 05:06:08 am »
I followed your derections exactly and also tried it once in game and chrash!!!! everytime. BTW thanks for your help getting this.

ZOldDude

  • The Unknown Rank!
  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 20874
  • Old School TKC
    • View Profile
    • Admin
Re: ArmA MultiHack (1.05)
« Reply #58 on: April 12, 2007, 05:10:47 am »
What are your computer specs and OS?

*While we crash and burn, small, low tech, agrarian societies such as the Hmong in the mountains of Laos will continue on without so much as blinking an eye.*

Gunrunner

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: ArmA MultiHack (1.05)
« Reply #59 on: April 12, 2007, 05:16:53 am »
I am not sure I have a Dell XPS dual graphics card I paid for top of the line gaming system. Running windows XP Pro - I am not real computer smart as you can see.