Author Topic: VC 1 and Vista  (Read 1467 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

TheAssassin

  • Poptart
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
VC 1 and Vista
« on: February 04, 2007, 01:03:45 pm »
Hi,
is VC1 compatible with Vista. I could?nt join any server  :( . Do have anybody same experience?

ZOldDude

  • The Unknown Rank!
  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 20874
  • Old School TKC
    • View Profile
    • Admin
Re: VC 1 and Vista
« Reply #1 on: February 04, 2007, 02:48:08 pm »
It ran the game....must be compatable.
It will give you lower fps though.

*While we crash and burn, small, low tech, agrarian societies such as the Hmong in the mountains of Laos will continue on without so much as blinking an eye.*

Oynky

  • Banned
  • The Central Committee
  • Master Heckler
  • *
  • Posts: 2437
  • 6f 6d 67 68 61 78
    • View Profile
    • Teamkill and cheat community
Re: VC 1 and Vista
« Reply #2 on: February 04, 2007, 02:48:44 pm »
At what point does it stops working?

TheAssassin

  • Poptart
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: VC 1 and Vista
« Reply #3 on: February 04, 2007, 03:31:14 pm »
All Server are denying, when i want to join.

Is any possibility to join any server?

Micro

  • Relentless Teamkiller
  • **
  • Posts: 55
    • View Profile
Re: VC 1 and Vista
« Reply #4 on: February 04, 2007, 04:02:33 pm »
ull get a #149 kick from vista. disable #149 somehow and ur fine

TheAssassin

  • Poptart
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: VC 1 and Vista
« Reply #5 on: February 04, 2007, 04:08:48 pm »
But how???

Oynky

  • Banned
  • The Central Committee
  • Master Heckler
  • *
  • Posts: 2437
  • 6f 6d 67 68 61 78
    • View Profile
    • Teamkill and cheat community
Re: VC 1 and Vista
« Reply #6 on: February 04, 2007, 04:34:14 pm »
Maybe its soemthing with the new DX10.

TEAMKILLER

  • Relentless Teamkiller
  • **
  • Posts: 81
  • Spawn Camper
    • View Profile
Re: VC 1 and Vista
« Reply #7 on: February 04, 2007, 05:08:35 pm »
maybe all the servers suspect you are a Teamkiller...Firewall maybe...I heard Vista was retarded with security...lets get a product before they fix all the bugs
"Blood in the streets...Its up to my ankles"

[TKC]Wesker

  • ArmA's Most Wanted
  • The Central Committee
  • Master Heckler
  • *
  • Posts: 2209
  • The Illusive Man
    • View Profile
    • TKC Tube
Re: VC 1 and Vista
« Reply #8 on: February 04, 2007, 06:23:07 pm »
Have you tried running the game under XP sp2 compatibility mode?
I doubt it'll fix the problem but it's worth a try.

The Illusive Man

LazyPig

  • Klass Klown
  • ***
  • Posts: 269
  • Sus scrofa
    • View Profile
Re: VC 1 and Vista
« Reply #9 on: February 04, 2007, 07:14:48 pm »
ull get a #149 kick from vista. disable #149 somehow and ur fine

Code 149 = Direct3D altering ( detects both VcHook and 3D Analyzer )
Might indeed have something to do with the new DX10 or the way it is handled in vista. Another reason for me not to touch bill's new toy...
                           
I like pigs. Dogs look up to us. Cats look down on us. Pigs treat us as equals.   (Sir Winston Churchill)

[TKC]Symantic

  • The Indifferent Character
  • The Central Committee
  • Heckler
  • *
  • Posts: 1647
  • I can has personal text?
    • View Profile
Re: VC 1 and Vista
« Reply #10 on: February 04, 2007, 08:10:49 pm »
Its part of microsofts plan, there trying to implement a stragety that wont allow us to play any games. im onto you.
Enjoy your creative game-play, whatever that may include.

TheAssassin

  • Poptart
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: VC 1 and Vista
« Reply #11 on: February 04, 2007, 09:56:20 pm »
I tried running the game under XP sp2 compatibility mode, but without success.


Oynky

  • Banned
  • The Central Committee
  • Master Heckler
  • *
  • Posts: 2437
  • 6f 6d 67 68 61 78
    • View Profile
    • Teamkill and cheat community
Re: VC 1 and Vista
« Reply #12 on: February 04, 2007, 10:36:06 pm »
If it aint runnin with both OS then i suggest to check your installation.

[TKC]Wesker

  • ArmA's Most Wanted
  • The Central Committee
  • Master Heckler
  • *
  • Posts: 2209
  • The Illusive Man
    • View Profile
    • TKC Tube
Re: VC 1 and Vista
« Reply #13 on: February 05, 2007, 02:49:04 am »
If it aint runnin with both OS then i suggest to check your installation.
Noo, he is talking about the "XP compatibility mode" which is an option in Vista.
It tries to mimic a Windows XP type environment to the selected program when it's enabled.

The Illusive Man

ZOldDude

  • The Unknown Rank!
  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 20874
  • Old School TKC
    • View Profile
    • Admin
Re: VC 1 and Vista
« Reply #14 on: February 05, 2007, 04:39:27 am »
Even when it works Vista will give you higher load times and lower frames per sec.

Vista sucks ass.

*While we crash and burn, small, low tech, agrarian societies such as the Hmong in the mountains of Laos will continue on without so much as blinking an eye.*