Author Topic: How to get unlimited Bombs in VC1 radioman?  (Read 1041 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ryoga1290

  • Relentless Teamkiller
  • **
  • Posts: 53
    • View Profile
How to get unlimited Bombs in VC1 radioman?
« on: January 27, 2007, 12:37:00 am »
the subject tell's all... So How to get unlimited Bombs in VC1 radioman?
Vietcong v.1.60

Wolfie

  • Intentional Cheater
  • **
  • Posts: 28
    • View Profile
Re: How to get unlimited Bombs in VC1 radioman?
« Reply #1 on: January 27, 2007, 02:07:19 am »
.



[TKC]phranz

  • Insane Joker
  • ****
  • Posts: 540
  • srsly
    • View Profile
Re: How to get unlimited Bombs in VC1 radioman?
« Reply #2 on: January 27, 2007, 04:08:43 am »
.





umm..........  yes.



-i think the airstrikes / bombs are serversided....
i dont think its possible to do it clientside.
the iq's around here are god awfull low!

ZOldDude

  • The Unknown Rank!
  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 20874
  • Old School TKC
    • View Profile
    • Admin
Re: How to get unlimited Bombs in VC1 radioman?
« Reply #3 on: January 27, 2007, 10:03:49 am »
I thought they were already "unlimited".....perhaps you meant to say "faster"?

You can call them about every 10-15 secs or so in VC rev. 1/1.01 with the speed hack(s) in the TKC d/l section.

*While we crash and burn, small, low tech, agrarian societies such as the Hmong in the mountains of Laos will continue on without so much as blinking an eye.*

Ryoga1290

  • Relentless Teamkiller
  • **
  • Posts: 53
    • View Profile
Re: How to get unlimited Bombs in VC1 radioman?
« Reply #4 on: January 27, 2007, 07:17:10 pm »
I thought they were already "unlimited".....perhaps you meant to say "faster"?

You can call them about every 10-15 secs or so in VC rev. 1/1.01 with the speed hack(s) in the TKC d/l section.

yeah sorry i meant faster..
Vietcong v.1.60

Frank P.

  • Heckler Apprentice
  • ****
  • Posts: 1011
  • Still J Day N*gga....
    • View Profile
Re: How to get unlimited Bombs in VC1 radioman?
« Reply #5 on: January 28, 2007, 11:15:17 am »
AFAIK They are server-sided therefore would be found in DLL files. Ask Crossmol im pretty sure he found the actually position where it is a few months ago. If im thinking of the right person then this is your man ;)
Being Australian is about driving in a German car to an Irish pub for a Belgian beer, and then travelling home, grabbing an Indian curry or a Turkish kebab on the way, to sit on Swedish furniture and watch American shows on a Japanese TV.

Ryoga1290

  • Relentless Teamkiller
  • **
  • Posts: 53
    • View Profile
Re: How to get unlimited Bombs in VC1 radioman?
« Reply #6 on: January 28, 2007, 02:43:21 pm »
AFAIK They are server-sided therefore would be found in DLL files. Ask Crossmol im pretty sure he found the actually position where it is a few months ago. If im thinking of the right person then this is your man ;)

okay thanks!
Vietcong v.1.60

Crossmol

  • Heckler
  • *****
  • Posts: 1522
    • View Profile
    • Facebook
Re: How to get unlimited Bombs in VC1 radioman?
« Reply #7 on: January 29, 2007, 05:02:26 pm »
It's defenately serversided.
Watch out where the huskies go, and don't you eat that yellow snow...