Author Topic: Delete  (Read 1089 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

[TKC]_NosTraDomus

  • Insane Joker
  • ****
  • Posts: 548
  • Status: Highest Ranked Player
    • View Profile
    • uTuBe
Delete
« on: September 19, 2005, 10:59:09 am »
DELETE:

Reason: source, Website, is OFFLINE/account deleted
Delete at your earliest convience .
« Last Edit: January 29, 2009, 11:34:52 pm by [TKC]_NosTraDomus »

Slit Your Throat,Stab ya' in the back, shoot you in the head, no matter what, when you see me your Dead!

[TKC] Aphex

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 165
    • View Profile
    • http://www.tkc-community.net
SIte is Up- with Trainers.
« Reply #1 on: September 19, 2005, 03:03:16 pm »
Not bad mate.. where you said "could lock onto.." did you mean couldnt?
As soon as i get my hands on the game the faster i can help you guys out, wont be too long. I never made trainers or messed with VC, but i am sure there should be more fun to have other than unlimited ammo and nades.

Nice site btw ;) If you want trainers i have made for games like Unreal Tournament, Quake III etc just tell me and ill send them on.

Oynky

  • Banned
  • The Central Committee
  • Master Heckler
  • *
  • Posts: 2437
  • 6f 6d 67 68 61 78
    • View Profile
    • Teamkill and cheat community
SIte is Up- with Trainers.
« Reply #2 on: September 19, 2005, 07:17:07 pm »
people still play vc 1.01?
i asked joker to check bt he sead nobody was on an server

ZOldDude

  • The Unknown Rank!
  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 20874
  • Old School TKC
    • View Profile
    • Admin
SIte is Up- with Trainers.
« Reply #3 on: September 19, 2005, 07:41:27 pm »
I thought all that stuff was in the d/l section already.

Yes people still play 1.01....depending on the time of day as many as 50% of the people online are on another patch than 1.60. Less lag and harder AI.

Z

*While we crash and burn, small, low tech, agrarian societies such as the Hmong in the mountains of Laos will continue on without so much as blinking an eye.*

[TKC]MrPink

  • Klass Klown
  • ***
  • Posts: 369
    • View Profile
SIte is Up- with Trainers.
« Reply #4 on: September 19, 2005, 08:11:26 pm »
is there any way to switch between different versions?


[TKC]thejoker

  • Master Heckler
  • *****
  • Posts: 2429
    • View Profile
SIte is Up- with Trainers.
« Reply #5 on: September 19, 2005, 08:22:48 pm »
Unknown values for health.

Search for unknown value (finds every adress the game uses), hurt yourself (dont die though) and sieve for value decreased. Then die and wait on respawning and sieve for value increased.

Keep following that and you will get the health bar.

To use different versions of VC pink.

Install game and patch up to whichever version, lets say 1.01. Now rename the folder and uninstall. It wont uninstall, but will let you install a new copy.
Now do the same again, install, patch, rename folder, uninstall.

[TKC]_NosTraDomus

  • Insane Joker
  • ****
  • Posts: 548
  • Status: Highest Ranked Player
    • View Profile
    • uTuBe
SIte is Up- with Trainers.
« Reply #6 on: September 21, 2005, 08:32:38 pm »
thanks joker i will try that.

any1 else knw how many addys are there?


Q: I have v1.20- for another reason, but i cant HOST just a LAN based game, or thru the INTERNET option and HOST thru there...it just hangs up and i havta do the 3phinger salute!

b4 i updated to 1.20 i had 1.01 and i installed the MAPS forgot that they only accepted USER maps after v1.40- so I Deleted the MAPS folder.
so theres not a MAPS folder or the levels inside the maps folder for the detailed maps wth other scripts in them.

Soo..any1 know why it hangs up?
i dont have the internet connection, or wireless..its my computer upstairs with the internet computer downstairs...but thats never stopped me fro just hosting my OWN game on the MULTIPLAYER menu..LAN or INTERNET

Slit Your Throat,Stab ya' in the back, shoot you in the head, no matter what, when you see me your Dead!

[TKC]_NosTraDomus

  • Insane Joker
  • ****
  • Posts: 548
  • Status: Highest Ranked Player
    • View Profile
    • uTuBe
SIte is Up- with Trainers.
« Reply #7 on: September 24, 2005, 02:06:22 am »
NEW TRAINER>>

VIETCONG V1.30 is up...
U.AMMO
U.NADES
ON/OFF individual switch =) for tose legit ppl, and to proe you arent cheating,lol

Ill be Making a FLYMODE trainer...Soon
That way you Can Fly AROUND as HIGH..or AS LOW as you want, Go thru PPL or go thru Walls...Climb a Treee...ad Turn it off...ANd SNipe from there...
or in the words of OLD NAVY commercial- "LETS GET CAMPY"
lol

Its a Bug i found..its NOT in the file... ill be able to Phreeze it when ever where ever..
i had a Working AIMBOT trainer i made yesterday...for v1.20 it was funny...just pointing around..then BAM! it lOCKS on..lol toss a NADE watch the Reticle Follow the enemy..lol
great for the m79
It crapped out...but it lasted for the entire game,lol
ill havta werk out the kinks..

Anyway Chek te SITE out ADDED

VIETCONG v1.30 TRAINER
VIETCONG V1.00 RAINER- MEDIC GOD- yep he's invicible...
But the MISSION FAILED appears...i use to kow how to remove that MISSION FAILED..from Mw3-
dunno it it work for VC though...wil havta try later..

http://www.vietcong.homestead.com/vc.html

Slit Your Throat,Stab ya' in the back, shoot you in the head, no matter what, when you see me your Dead!

Crossmol

  • Heckler
  • *****
  • Posts: 1522
    • View Profile
    • Facebook
SIte is Up- with Trainers.
« Reply #8 on: September 24, 2005, 02:55:50 am »
Nice work m8, keep them comming  :lol:
Watch out where the huskies go, and don't you eat that yellow snow...

[TKC]MrPink

  • Klass Klown
  • ***
  • Posts: 369
    • View Profile
SIte is Up- with Trainers.
« Reply #9 on: September 24, 2005, 02:51:04 pm »
nice work m8 but i got some probs i have installed vc and tryed to patch it to 1.3 but it wont do it, it just says not a valid win32 application???  can any 1 help plz


[TKC]_NosTraDomus

  • Insane Joker
  • ****
  • Posts: 548
  • Status: Highest Ranked Player
    • View Profile
    • uTuBe
SIte is Up- with Trainers.
« Reply #10 on: September 26, 2005, 04:41:02 am »
Just goto te vc Official site and Download them there...i had the same problem, when i downloaded the patches from other sites...

But i deleted them and Dowoaded them from the Official Site in thier "Downloads" sections..that worked great.. -=)

P/s any1 have the 1.40 patch? o the 1.52 patch?
yes i know all about it..-just need it. thnks

Slit Your Throat,Stab ya' in the back, shoot you in the head, no matter what, when you see me your Dead!

[TKC]_NosTraDomus

  • Insane Joker
  • ****
  • Posts: 548
  • Status: Highest Ranked Player
    • View Profile
    • uTuBe
SIte is Up- with Trainers.
« Reply #11 on: September 30, 2005, 06:49:34 am »
I rdid my site...its looking better just needs to finish it..

croogle!
GODFATHER is back on-
byebye

Slit Your Throat,Stab ya' in the back, shoot you in the head, no matter what, when you see me your Dead!