Author Topic: working cheats ?  (Read 2078 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

[TKC]faB.fiVe~

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 245
    • View Profile
working cheats ?
« on: September 13, 2005, 06:51:56 pm »
hi
since the new hradba is out i dont know what cheats are still working on protected servers...?
all weapon cheats are protected now..

Oynky

  • Banned
  • The Central Committee
  • Master Heckler
  • *
  • Posts: 2437
  • 6f 6d 67 68 61 78
    • View Profile
    • Teamkill and cheat community
working cheats ?
« Reply #1 on: September 13, 2005, 07:05:30 pm »
i dont know... :( too bad..
i only knew that weap.txt is undetected (was)

maybe the speedhack too?
anyway.. i only play on unprotected anyway..

i do know that is detectid. mod in the mp folder file and weap well anyway.. there is no more.. to mod.

only jump we havnt found :!:

M. O.

  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 9179
    • View Profile
    • http://www.tkc-community.net
working cheats ?
« Reply #2 on: September 13, 2005, 07:53:27 pm »
Make trainers instead.
Heckling is an art, and game hacking a science.

Oynky

  • Banned
  • The Central Committee
  • Master Heckler
  • *
  • Posts: 2437
  • 6f 6d 67 68 61 78
    • View Profile
    • Teamkill and cheat community
working cheats ?
« Reply #3 on: September 13, 2005, 09:14:45 pm »
yeah but i dont know how that autohack/dma works/...

[TKC]_NosTraDomus

  • Insane Joker
  • ****
  • Posts: 548
  • Status: Highest Ranked Player
    • View Profile
    • uTuBe
working cheats ?
« Reply #4 on: September 21, 2005, 08:43:45 pm »
its very easy.

There are Tutorials on it.lots of them
Use T-SEARCH
but all u do is find the value..for..ammo...

then after you FREEZE it, across the TOP to the right side is  a menu..tools? 4got- go in an youll see enable DEBUGGER...then go back and click on n the same menu, AUTOHACK WINDOW.

now right-click on the Freezed Value for the AMMO and click on "AUTOHACK"
then go BACK ino the GAME..and shoot off some bullets, doesnt need to be much...now ALTTAB back to TSearch and the AUTOHACK window will have a address witha empty BOX, click the box and a red smiley appears, then in the autohack window across the top theres a opeion to creat a TMK(Trainer Maker  Kit) script for it..
that way the vaue will be LOCKED into that position and everytime u start the game it will use it and it will work...

this is the same for almost any game out there.
i did this on AvP2, with AUTO-AIM and FLIGHT Mode, fire/see thru walls,inf.ammo and energy. te addresses change all te time you restart the game.... so the DMA is there.

Slit Your Throat,Stab ya' in the back, shoot you in the head, no matter what, when you see me your Dead!

Oynky

  • Banned
  • The Central Committee
  • Master Heckler
  • *
  • Posts: 2437
  • 6f 6d 67 68 61 78
    • View Profile
    • Teamkill and cheat community
working cheats ?
« Reply #5 on: September 21, 2005, 09:08:02 pm »
k lol tnx :lol:

[TKC]faB.fiVe~

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 245
    • View Profile
working cheats ?
« Reply #6 on: September 21, 2005, 09:15:19 pm »
but for vc2 its not with auto aim etc.. only unl ammo ?

hoax-ravenheckler

  • Master Heckler
  • *****
  • Posts: 2429
  • Still the same old
    • View Profile
working cheats ?
« Reply #7 on: September 21, 2005, 09:16:40 pm »
You could do anything, although it will be hard!
Quote
There's never time to do things right, but there's always time to do it over.

Oynky

  • Banned
  • The Central Committee
  • Master Heckler
  • *
  • Posts: 2437
  • 6f 6d 67 68 61 78
    • View Profile
    • Teamkill and cheat community
working cheats ?
« Reply #8 on: September 21, 2005, 09:45:13 pm »
awh man, i have evrtyhing.. (autohack, freezed, debugged) then i shoot the bullids.. it crashes// :?

Crossmol

  • Heckler
  • *****
  • Posts: 1522
    • View Profile
    • Facebook
working cheats ?
« Reply #9 on: September 22, 2005, 02:15:05 am »
Quote from: hoax-ravenheckler
You could do anything, although it will be hard!


Already found some interesting things but after my re-install of Windows my T-search is fucking up. Every time at the DMA it freezes. What's the best alternative for it, softice?
Watch out where the huskies go, and don't you eat that yellow snow...

n00bly

  • Insane Joker
  • ****
  • Posts: 795
    • View Profile
working cheats ?
« Reply #10 on: November 25, 2005, 02:53:27 pm »
:D  When u use t-search and get the values dont freeze it wen ur clip is full, use one bullet, u wont get picked up as quik.
DNA is for Hacking Humans

HradBa history

===v206, 2004-10-26 21:00 gmt===

added new detection #151 and #152 for Direct3D altering
Thanks to T@Xman and n00bly for making cheating and vietcong a GAME again.

hoax-ravenheckler

  • Master Heckler
  • *****
  • Posts: 2429
  • Still the same old
    • View Profile
working cheats ?
« Reply #11 on: November 25, 2005, 03:27:20 pm »
A tutorial about DMA is in the Development Section General aswell.
Quote
There's never time to do things right, but there's always time to do it over.