Author Topic: Framerate  (Read 1720 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

[TKC]faB.fiVe~

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 245
    • View Profile
Framerate
« on: August 26, 2005, 11:21:47 pm »
hi
are there any tricks to higher the framerate in vc ?
i have only 15-25 fps on nvabase.. thats too less !!

Jimmy

  • Insane Joker
  • ****
  • Posts: 618
    • View Profile
    • http://www.jimmyschot.com
Framerate
« Reply #1 on: August 26, 2005, 11:28:36 pm »
lowest resolution.
disable sounds.
depends on your gfx card, texture in video memory.
if its a 64mb GFX card, put it on textures  in system memory.
Download latest drivers.
clear pc from spyware, and other useless junk that eats CPU power.

ZOldDude

  • The Unknown Rank!
  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 20874
  • Old School TKC
    • View Profile
    • Admin
Framerate
« Reply #2 on: August 26, 2005, 11:42:09 pm »
Just build a computer that has about 4 times the box specs.

fuck 'ing lieing box specs!

*While we crash and burn, small, low tech, agrarian societies such as the Hmong in the mountains of Laos will continue on without so much as blinking an eye.*

Jimmy

  • Insane Joker
  • ****
  • Posts: 618
    • View Profile
    • http://www.jimmyschot.com
Framerate
« Reply #3 on: August 27, 2005, 12:25:10 am »
lmao., word to Z

Tr@sko

  • Relentless Teamkiller
  • **
  • Posts: 84
    • View Profile
Framerate
« Reply #4 on: August 29, 2005, 06:18:40 am »
play version 1.00 without hradba...

then you have more frames ;

[TKC]faB.fiVe~

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 245
    • View Profile
Framerate
« Reply #5 on: August 29, 2005, 11:17:51 am »
or try win98

FuR!oU$

  • Intentional Cheater
  • **
  • Posts: 26
    • View Profile
Framerate
« Reply #6 on: August 29, 2005, 04:00:20 pm »
Throw that comp out the window, and build a new one, that would surely increase your frame rate.  :P

dribble

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 166
    • View Profile
Framerate
« Reply #7 on: August 30, 2005, 02:07:59 pm »
pffff.... then buy a new graphiccard..   :twisted:  don't ask here.. or pimp ur old Gcard.. overclock it..  u got a ati? try ati tray tools

i did it also.. now im playing on a radeon 9000 128 mb.. 300 MHZ.. wass 250.. hehe :wink:

[TKC]faB.fiVe~

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 245
    • View Profile
Framerate
« Reply #8 on: August 31, 2005, 12:06:38 am »
i have tray tools..
when i leave it open while playing vc i get kicked for cheating

[TKC] IC3M@N

  • Insane Joker
  • ****
  • Posts: 842
    • View Profile
    • http://www.tkc-community.net/Main
Framerate
« Reply #9 on: August 31, 2005, 01:48:23 am »
give me one soft for see the framerate and i test this on vc with a one Ati AX800XT Platinium and after testing this i give you one  comparison.(when you like)

[TKC] Ic-3™... Good Cheat&Fun...

[TKC]faB.fiVe~

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 245
    • View Profile
Framerate
« Reply #10 on: August 31, 2005, 04:36:46 am »
open the console
and type
showfps 1
or download www.fraps.com

ZOldDude

  • The Unknown Rank!
  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 20874
  • Old School TKC
    • View Profile
    • Admin
Framerate
« Reply #11 on: September 01, 2005, 12:13:15 am »
I get close to 400 fps with all cheats unloaded and average 168 fps on stream.

*While we crash and burn, small, low tech, agrarian societies such as the Hmong in the mountains of Laos will continue on without so much as blinking an eye.*

FuR!oU$

  • Intentional Cheater
  • **
  • Posts: 26
    • View Profile
Framerate
« Reply #12 on: September 01, 2005, 11:59:48 am »
damn what you running zoldude?

ZOldDude

  • The Unknown Rank!
  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 20874
  • Old School TKC
    • View Profile
    • Admin
Framerate
« Reply #13 on: September 01, 2005, 11:06:38 pm »
Quote from: FuR!oU$
damn what you running zoldude?


A7N8X-E
3200+ Barton
Coursair 3200 XL with 2.2.2.4 timeings
Antec TP 550
FX5950 Ultra

spcl video drivers (guru3d.com)
CPU-to-RAM ratio 1:1
Video card and fsb both overclocked to the max.

Game run in system memory and useing onboard sound.

My system runs all the graphic bench marks as tho it was a much faster AMD 64 system but cost ALOT less. In OFP it maxs out the games built in benchmark program as well (won't read any higher!).

*While we crash and burn, small, low tech, agrarian societies such as the Hmong in the mountains of Laos will continue on without so much as blinking an eye.*

dribble

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 166
    • View Profile
Framerate
« Reply #14 on: September 02, 2005, 02:25:30 pm »
u reaper !  :evil: