Author Topic: IP Bans  (Read 2865 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

TeamKillingbitch

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
IP Bans
« on: June 19, 2005, 07:46:03 pm »
I regularly read your forums and use your cheats but i have not signed up until today

I am an absolute team killing bitch cheater and i love it but....

I am banned from alot servers with IP bans

I read your methods of how you get around your IP bans but i am unsuccessful so far so i thought start a new topic to help ppl get around IP bans


I have completely disconnected the modem cables, power, disabled, enabled ports, played with firewall, and reinstalled vc/fa, played with all sorts of settings but i am still banned


however, on my old pc i was banned from alot of servers, but when i got a new pc recently i was able to access them all again, using the same connection( til i blew the bastards up with grenades and got banned,)

they dont ban me in the game, but they trace my name and get ip, then ban it on most occasions

my old pc i used norton net security
new 1 i use mcafee


Please help me get unbanned.

thanks.

[TKC]faB.fiVe~

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 245
    • View Profile
IP Bans
« Reply #1 on: June 19, 2005, 07:52:18 pm »
http://tkc-community.net/Main/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownloaddetails&lid=83&ttitle=VCUnban#dldetails

download it and run it while playing..
if you get banned just join the server again

TeamKillingbitch

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
IP Bans
« Reply #2 on: June 19, 2005, 07:57:16 pm »
I already have that cheat and yes it works, but not on the servers i ALREADY  have a life time IP ban on,

LastResort

  • Klass Klown
  • ***
  • Posts: 293
    • View Profile
IP Bans
« Reply #3 on: June 19, 2005, 08:13:03 pm »
What do you run it with aswell??
I want revenge.

TeamKillingbitch

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
IP Bans
« Reply #4 on: June 19, 2005, 08:48:32 pm »
I start the unban cheat then i start fist alpha,

the server has an "auto admin" which tells me i am banned each time i join, this then alert the admins to kick/ban me

I need to change ip or reset something so it doesnt recognise me

hoax-ravenheckler

  • Master Heckler
  • *****
  • Posts: 2429
  • Still the same old
    • View Profile
IP Bans
« Reply #5 on: June 19, 2005, 09:56:09 pm »
Try to change your IP.
If you have a static and you really want to change it, you could email your ISP and ask for a IP change.
Quote
There's never time to do things right, but there's always time to do it over.

ZOldDude

  • The Unknown Rank!
  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 20874
  • Old School TKC
    • View Profile
    • Admin
IP Bans
« Reply #6 on: June 19, 2005, 10:50:25 pm »
Sup spooky?

The IP changer for games should be the next trainer posted in the d/l section. Do a search in the forum VC section and to find talk about how it works.

Very simple/fast/deadly.

*While we crash and burn, small, low tech, agrarian societies such as the Hmong in the mountains of Laos will continue on without so much as blinking an eye.*

LastResort

  • Klass Klown
  • ***
  • Posts: 293
    • View Profile
IP Bans
« Reply #7 on: June 19, 2005, 11:19:57 pm »
My bad.. i got it working now. :D

Any one cheacked out me SWAT 4 cheat page on the "Other Games" section?! Took me a while to do...
I want revenge.

TeamKillingbitch

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
IP Bans
« Reply #8 on: June 20, 2005, 04:55:33 am »
Hi

Im looking forward to the ip changer cheat.


my isp will not change my ip, ive looked into that

also, since i got a new pc and used the same connection & get access, how did that work ?

I tried using proxy software but i never managed to get the server list to download using it.

I think you should release the ip change cheat now, or atleast give me it because there is only roughly 6 months which isnt much until the release of v2 and then vc/fa will be dead.

###########last resort, the cheats any good for swat4 ? the cheat i use gets closed by my graphics card because of an error :(

ZOldDude

  • The Unknown Rank!
  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 20874
  • Old School TKC
    • View Profile
    • Admin
IP Bans
« Reply #9 on: June 20, 2005, 07:01:19 am »
Quote from: TeamKillingbitch
Hi

Im looking forward to the ip changer cheat.


my isp will not change my ip, ive looked into that

also, since i got a new pc and used the same connection & get access, how did that work ?

I tried using proxy software but i never managed to get the server list to download using it.

I think you should release the ip change cheat now, or atleast give me it because there is only roughly 6 months which isnt much until the release of v2 and then vc/fa will be dead.

###########last resort, the cheats any good for swat4 ? the cheat i use gets closed by my graphics card because of an error :(


TKC plans for release are posted in the news on main page,try reading them.

After that read ALL the posts in the forum.

Later Spooky,
Z

*While we crash and burn, small, low tech, agrarian societies such as the Hmong in the mountains of Laos will continue on without so much as blinking an eye.*

TeamKillingbitch

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
IP Bans
« Reply #10 on: June 20, 2005, 11:20:08 am »
Ok i read the news & im very excited, probably more excited  then christmas itself.

Ive read alot of the forum, where i can, but have not seen anythin specific , if there is something specific i am to find, please email me or send a pm.

Thanks.

hoax-ravenheckler

  • Master Heckler
  • *****
  • Posts: 2429
  • Still the same old
    • View Profile
IP Bans
« Reply #11 on: June 20, 2005, 06:51:20 pm »
I thought I posted a sort of IP Changer idea aswell somewere.
And then they said it was nearly impossible to do.
Quote
There's never time to do things right, but there's always time to do it over.

LastResort

  • Klass Klown
  • ***
  • Posts: 293
    • View Profile
IP Bans
« Reply #12 on: June 20, 2005, 08:39:29 pm »
Quote from: TeamKillingbitch
last resort, the cheats any good for swat4 ? the cheat i use gets closed by my graphics card because of an error :(


Are you sure you are changing what i posted? The cheats will work in Single Player only! And yes all of the cheats i posted were tested by me, thats why theirs not exactly a lot of them.. it's my first time doing that kinda thing and it takes time (For me) editing and testing the cheats. I mostly play around (Within reason) with the files and see what the out come is.. that dosn't mean i just close my eyes and hope for the best though! Lol.. if you have nay more questions try to post them on the SWAT 4 page.

BTW what graphics card are you running on?
I want revenge.

TeamKillingbitch

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
IP Bans
« Reply #13 on: June 21, 2005, 02:22:47 am »
radeon x700 series, 256 mb, my old one was nvidia 128 mb.

I thought I posted a sort of IP Changer idea aswell somewere.
And then they said it was nearly impossible to do.


I always believe there is a way around everything, and i knew here wud b the best place to find it

[TKC]thejoker

  • Master Heckler
  • *****
  • Posts: 2429
    • View Profile
IP Bans
« Reply #14 on: June 21, 2005, 02:33:33 am »
To change your IP i THINK you do this.....

Start>run and type cmd and press enter

type ipconfig /release and press enter

Then type ipconfig /renew and press enter

Once its finished you should have a new IP adress.