Author Topic: Weapons Trainers 1.00/1.01  (Read 3981 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ZOldDude

  • The Unknown Rank!
  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 20874
  • Old School TKC
    • View Profile
    • Admin
Weapons Trainers 1.00/1.01
« Reply #30 on: December 20, 2004, 12:17:29 am »
I would like to see people NOT "bagging" on those who ask for help......not everyone KNOWS how to do things. This frustrates those wishing to learn as well as makes the forum/pepole commenting look bad. :evil:

Z

*While we crash and burn, small, low tech, agrarian societies such as the Hmong in the mountains of Laos will continue on without so much as blinking an eye.*

ZOldDude

  • The Unknown Rank!
  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 20874
  • Old School TKC
    • View Profile
    • Admin
Weapons Trainers 1.00/1.01
« Reply #31 on: December 20, 2004, 12:25:12 am »
Quote from: Warrior
What exactly do I need to look for in artmoney? It's been so long since I've tried that.


Dave (I think that was your first name) look in the .net main page and goto the d/l section and rather than ARTMONY get CHEATENGINE.....better and has options to defeat some game engine checks AND has a built in speedhack and colorhack!

It is claimed to work on all programs.

Z

*While we crash and burn, small, low tech, agrarian societies such as the Hmong in the mountains of Laos will continue on without so much as blinking an eye.*

[TKC]thejoker

  • Master Heckler
  • *****
  • Posts: 2429
    • View Profile
Weapons Trainers 1.00/1.01
« Reply #32 on: December 20, 2004, 12:27:29 am »
Quote from: ZOldDude
I would like to see people NOT "bagging" on those who ask for help......not everyone KNOWS how to do things. This frustrates those wishing to learn as well as makes the forum/pepole commenting look bad. :evil:

Z


I would like to see people using their brains and stop asking stupid questions that have been asked and answered A GAZILLION TIMES!!The instructions are clear on what to do, it works. So its their brain that isnt working correctly

ZOldDude

  • The Unknown Rank!
  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 20874
  • Old School TKC
    • View Profile
    • Admin
Weapons Trainers 1.00/1.01
« Reply #33 on: December 20, 2004, 12:37:44 am »
The TKC rules regaurding conduct on the  foums.....

http://www.tkc-community.net/Forums/viewtopic.php?t=24

Look @ #3-b

*While we crash and burn, small, low tech, agrarian societies such as the Hmong in the mountains of Laos will continue on without so much as blinking an eye.*

[TkC]ballbreaker

  • Insane Joker
  • ****
  • Posts: 536
    • View Profile
    • http://www.aljazeera.net/
Weapons Trainers 1.00/1.01
« Reply #34 on: December 20, 2004, 02:02:07 am »
off the old site :!:

 http://tkccommunity.proboards14.com/index.cgi?board=ct2&num=1065281835&action=display&start=15


search ownz




Quote
here is all the info you need for artmony and how to get the guns. you need to read it a few times


Step 1 - Start up the VC game

Step 2 - press Alt-Tab to hide the VC screen and get back to your main windows display (note I sometimes have to press Alt-Tab 2 or 3 times before this works).

Step 3 - Start Artmoney (I use version 6.27 - it is downloadable from web for free)

Step 4 - In the box were it says "select process" click and choose where it says "Ptero-Engine-II : Vietcong"

Step 5 - Press search - a box will pop up

Step 6 - In the Search field choose "Exact value"
In the Value field type "soldier" (without the quotes)
In the Type field choose "Text"

Step 7 - Press OK (and again OK)

Step 8 - The left box will now have something like

00D9F680 Text 7 bytes
00DA08F0 Text 7 bytes

with the top line highlighted press the red arrow

Step 9 - The right box will now say
00D9F680 soldier Text 7 bytes
Left click on soldier (so it is highlighted) then right mouse click so a pop up menu comes up

Step 10 - On the popup menu select "Memory Editor"

Step 11 - A new screen will come up at the top it will say something like this

00D95680 115,111,108,100,105,101,114,0,0,0,0,0,0,0,0,0 soldier
00D95690 0,0,0,0,0,0,0,0.....
00D956A0 29,0,0,0,7,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0 ||
00D956B0 59,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0 ;
00D956C0 0,0,0,0,58,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0 :

The numbers 29 to 58 are the soldiers load out. For example 29 is the
US knife, 7 is the US pistol, 58 is the map.

To replace the knife with say the VC sniper rifle simply replace the number 29 with the number 14 (14 is the number of the VC sniper rifle) and so on.

Note how the numbers are seperated by at least 3 zeros, - this means only put numbers 3 zeros apart. For example I might rewrite one of the above lines as

00D956A0 29,0,0,0,7,0,0,0,0,0,0,0,11,0,0,0 ||
00D956B0 59,0,0,0,20,0,0,0,4,0,0,0,21,0,0,0 ;

where 11 is the shotgun gun, 20 is the M2 0.5 cal, 4 is the US sniper,
and 21 is the Thompson. Note also that I didn't put anything between 7 and 11 at 7,0,0,0,0,0,0,0,11 this is because anything put in this slot will be erased as this is where the weapon you choose from the in game menu goes.

Note also that in the top left hand corner of the screen that
"hexadecimal view" and "hexadecimal edit" should be left unchecked (so that we are working with decimal and not hexadecimal numbers)

Step 12 - Press OK
Step 13 - Press Save (and then save again)
Step 14 - Go back to your VC game and start playing (and make sure if you did the
above example that you select US-Soldier

Note that in the above example while we edited the US soldier we also
could have similarly edited the engineer or radioman etc.

Note also that in step 8 if we had chosen to go to the 2nd address 00DA08F0 instead of the 1st address 00D9F680 then you would be editing VC soldier load outs instead of US ones but other than that things work the same, except that the VC weapon numbers are different - but you can still give them US weapons.

There is a more comprehensive weapon list somewhere else on this site but the common values I use are
20- M2 0.5 Cal !!!!!!!!!!!
4 - US Sniper - garand (can use even if server has banned snipers)
14 - VC sniper - Draganov
16 - Don't use (crashes)
21 - US Thompson SMG
17 - US heavy machine gun
24 - Don't use (crashes)
27 - Grenade launcher (can see it but it doesn't work)

Note also that if you run artmoney after you have played a VC game then you'll get a stack of adresses instead of just the two listed (In other words run artmoney straight after starting up VC- before selecting
anything on the menus).

Note also that you only seem to be able to Alt-tab in and out of the VC game (to set up artmoney) once - after that, for me anyway, the VC screen just goes blank

[TKC]theridler

  • Guest
Weapons Trainers 1.00/1.01
« Reply #35 on: December 20, 2004, 02:24:52 am »
Quote from: ZOldDude
I would like to see people NOT "bagging" on those who ask for help......not everyone KNOWS how to do things. This frustrates those wishing to learn as well as makes the forum/pepole commenting look bad. :evil:

Z
I wasn't "Bagging" I was just telling him the info is already here :P

Warrior

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 110
    • View Profile
Weapons Trainers 1.00/1.01
« Reply #36 on: December 20, 2004, 07:10:07 am »
Thanks for the quote there ballbreaker.  I tried looking through some posts in the old forum, but I never saw that. Thanks.  And thanks to Z , cause I hate the way lots of times people will just get angry and sarcastic rather than talk about anything really.

Warrior

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 110
    • View Profile
Weapons Trainers 1.00/1.01
« Reply #37 on: December 20, 2004, 07:24:39 am »
Ok guys, thanks once again. And just so you all know, if someone had of just told me to turn off hexidecimal view in artmoney, then I could have found it. Thanks again

[TkC]ballbreaker

  • Insane Joker
  • ****
  • Posts: 536
    • View Profile
    • http://www.aljazeera.net/
Weapons Trainers 1.00/1.01
« Reply #38 on: December 21, 2004, 02:34:06 am »
Quote from: ZOldDude


Becuase at about anytime of day 20-25% of all online players are using a patch OTHER than 1.60.....and of those most are using 1.01. :shock:

Mmmmmm......hats! :)

Z



seen  300+ people playing 1.01 today.

ZOldDude

  • The Unknown Rank!
  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 20874
  • Old School TKC
    • View Profile
    • Admin
Weapons Trainers 1.00/1.01
« Reply #39 on: December 21, 2004, 04:09:23 am »
Quote from: [TkC]ballbreaker
Quote from: ZOldDude


Becuase at about anytime of day 20-25% of all online players are using a patch OTHER than 1.60.....and of those most are using 1.01. :shock:

Mmmmmm......hats! :)

Z



seen  300+ people playing 1.01 today.


And that is about TWO TIMES the amount of people in North America who still play VC!

*While we crash and burn, small, low tech, agrarian societies such as the Hmong in the mountains of Laos will continue on without so much as blinking an eye.*

Warrior

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 110
    • View Profile
Weapons Trainers 1.00/1.01
« Reply #40 on: December 21, 2004, 05:00:57 am »
Well, I've used a handy trainer making tool to build a couple of awesome weapons trainers for VC 1.00 and VC 1.01 ,  the coding is different for each version so I had to build two different trainers.  Basically what they do is allow you to have medic kit, ammo bag, booby traps, and a sniper rifle no matter what class you are. Sniper class gets the same, except with an AK47/M16.   Let me know if anyone would like to have this.  Also, does anyone have or know where to find a good ammo trainer for 1.01 that gives infinite grenades/boobies along with ammo??

[TkC]ballbreaker

  • Insane Joker
  • ****
  • Posts: 536
    • View Profile
    • http://www.aljazeera.net/
Weapons Trainers 1.00/1.01
« Reply #41 on: December 21, 2004, 06:32:37 am »
Quote
Also, does anyone have or know where to find a good ammo trainer for 1.01 that gives infinite grenades/boobies along with ammo??
i dont think you are gonna find one.probally going to have to make it yourself. :wink:

Warrior

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 110
    • View Profile
Weapons Trainers 1.00/1.01
« Reply #42 on: December 21, 2004, 06:42:48 am »
Any tips on what I'm looking for in the memory?  I've tried freezing one of the integers that matches the number of clips in whatever weapon your using, but it doesn't seem to work.  I'm hoping that somebody else out there has tried doing this for 1.01 ,  help!

[TkC]ballbreaker

  • Insane Joker
  • ****
  • Posts: 536
    • View Profile
    • http://www.aljazeera.net/
Weapons Trainers 1.00/1.01
« Reply #43 on: December 21, 2004, 06:54:45 am »
heres a tip;


search for the number of bullets in the clip.

Warrior

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 110
    • View Profile
Weapons Trainers 1.00/1.01
« Reply #44 on: December 21, 2004, 06:57:09 am »
Ok, that makes sense.  Will Do!   Any ideas on how I would do it for grenades / booby traps though?