Author Topic: Problem with my forum?  (Read 297 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Somalian

  • Intentional Cheater
  • **
  • Posts: 32
  • im somalian
    • View Profile
Problem with my forum?
« on: December 22, 2016, 01:12:57 am »
hello TKC.
Whenever I access the forum, it looks like this: http://i.imgur.com/HGiz7J3.png
I understand this isn't the right place to put this in, but navigating the forum like this is a little hard.
thank you.

JohnFlower

  • Klass Klown
  • ***
  • Posts: 336
  • ich habe einen klenin penis
    • View Profile
Re: Problem with my forum?
« Reply #1 on: December 22, 2016, 01:14:31 am »
clear your web browser's cache, cookies, and history?  :wink2

Somalian

  • Intentional Cheater
  • **
  • Posts: 32
  • im somalian
    • View Profile
Re: Problem with my forum?
« Reply #2 on: December 22, 2016, 01:16:41 am »
Done the trick  :icon_thumbsup

ZOldDude

  • The Unknown Rank!
  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 20874
  • Old School TKC
    • View Profile
    • Admin
Re: Problem with my forum?
« Reply #3 on: December 22, 2016, 02:23:55 am »
Somebody else had the same issue with Chrome but it worked fine in FF.

*While we crash and burn, small, low tech, agrarian societies such as the Hmong in the mountains of Laos will continue on without so much as blinking an eye.*

MrMedic

  • MasstKer
  • ********
  • Posts: 8900
  • programmer/dev/software engineer
    • View Profile
Re: Problem with my forum?
« Reply #4 on: December 22, 2016, 04:50:36 pm »
F5 to refresh the browser if that doesnt work check what plugins you have installed looks like something is stopping a script running.
EnCoded Message: i3iy9yl8kr2xf3g2Txs3pr6ye3ya7jg5ty2z

https://www.youtube.com/watch?v=62_7-AYfdkQ
you need a paypal account for the private versions.

Website:
http://bit.ly/medic101

Teamspeak 3: 85.236.101.5:10157