Author Topic: [Help] WSE2 (Sorted)  (Read 1004 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ronan6789

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: -HELP- W2E2 Bypass?
« Reply #15 on: April 18, 2016, 08:06:00 pm »
It will not work with cRPG sadly.

MrCamo

  • Village Idiot of TKC
  • Quarantine
  • Heckler Apprentice
  • ****
  • Posts: 1456
  • Banned from TKC forever
    • View Profile
Re: -HELP- W2E2 Bypass?
« Reply #16 on: April 18, 2016, 08:13:27 pm »
I was going to look into cRPG if I could make autoblocker for it but their launcher is a piece of crap  :smile how did you install this?


I remain moderatedBanned from TKC forever as I keep posting porn 2 piss off the Staff.
https://www.youtube.com/watch?v=BRzlha-tZS4

Ronan6789

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: -HELP- W2E2 Bypass?
« Reply #17 on: April 18, 2016, 08:19:56 pm »
Mate I think I got it working.
(cRPG Launcher creates a separate module screen from the others, mb_warband or mb_warband_old.)
In the module of cRPG, There is a WSE file with a hidden mb_warband_old.exe file.)
Patch that and bingo.

Ronan6789

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: -HELP- W2E2 Bypass?
« Reply #18 on: April 18, 2016, 08:20:38 pm »
Also cRPG atm is broken, Say you want to update. When it says would you like to try again, press no and it will launch.

Ronan6789

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: -HELP- W2E2 Bypass?
« Reply #19 on: April 18, 2016, 08:25:46 pm »
Close this topic please :)
Unless you want to further discuss it.

MrCamo

  • Village Idiot of TKC
  • Quarantine
  • Heckler Apprentice
  • ****
  • Posts: 1456
  • Banned from TKC forever
    • View Profile
Re: [Help] WSE2 (Sorted)
« Reply #20 on: April 18, 2016, 08:27:43 pm »
Is everything working? Are you playing on WSE1 or WSE2?
I remain moderatedBanned from TKC forever as I keep posting porn 2 piss off the Staff.
https://www.youtube.com/watch?v=BRzlha-tZS4

Ronan6789

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: [Help] WSE2 (Sorted)
« Reply #21 on: April 18, 2016, 08:32:57 pm »
Currently its disabled, all I had to do was find that hidden exe and patch it.