Author Topic: artmoney  (Read 1375 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

callahan

  • Relentless Teamkiller
  • **
  • Posts: 60
    • View Profile
artmoney
« on: November 03, 2004, 06:11:02 pm »
last time i used artmoney was on 1.01 and typed soldier
now i tryed on 1.60 and the weapons numbers are not there
i search with exact value
                   soldier
and type       all      
 i get 9 results and cell view is integra 1
and hexdecimal view is off
theres a lot more numbers there

[TKC]thejoker

  • Master Heckler
  • *****
  • Posts: 2429
    • View Profile
artmoney
« Reply #1 on: November 03, 2004, 08:21:48 pm »
that doesnt work anymore

callahan

  • Relentless Teamkiller
  • **
  • Posts: 60
    • View Profile
artmoney
« Reply #2 on: November 04, 2004, 12:34:28 am »
then how do i find underground values, that still work

[TkC]ballbreaker

  • Insane Joker
  • ****
  • Posts: 536
    • View Profile
    • http://www.aljazeera.net/
artmoney
« Reply #3 on: November 04, 2004, 04:42:09 am »
Quote from: callahan
then how do i find underground values


i dont think you will :wink:

unless you have time to look thru 10's of thousands of addresses.

callahan

  • Relentless Teamkiller
  • **
  • Posts: 60
    • View Profile
artmoney
« Reply #4 on: November 04, 2004, 09:03:02 am »
so is artmoney useless now

hoax-ravenheckler

  • Master Heckler
  • *****
  • Posts: 2429
  • Still the same old
    • View Profile
artmoney
« Reply #5 on: November 04, 2004, 08:05:47 pm »
not really
Quote
There's never time to do things right, but there's always time to do it over.

[TKC]thejoker

  • Master Heckler
  • *****
  • Posts: 2429
    • View Profile
artmoney
« Reply #6 on: November 04, 2004, 11:31:44 pm »
artmoney will never be usless, though for VC yes since everything has changed

Broken

  • Relentless Teamkiller
  • **
  • Posts: 56
    • View Profile
artmoney
« Reply #7 on: November 05, 2004, 11:30:24 am »
Let me guess, Darkbyte? FKN Faggot.

hoax-ravenheckler

  • Master Heckler
  • *****
  • Posts: 2429
  • Still the same old
    • View Profile
artmoney
« Reply #8 on: November 05, 2004, 05:06:25 pm »
What do you mean?
Quote
There's never time to do things right, but there's always time to do it over.

callahan

  • Relentless Teamkiller
  • **
  • Posts: 60
    • View Profile
artmoney
« Reply #9 on: November 05, 2004, 05:14:30 pm »
i think he means that if it wasnt for fate and his crusade artmoney would still
work hassle free

hoax-ravenheckler

  • Master Heckler
  • *****
  • Posts: 2429
  • Still the same old
    • View Profile
artmoney
« Reply #10 on: November 05, 2004, 05:15:42 pm »
they would find out anyway
Quote
There's never time to do things right, but there's always time to do it over.

[TKC]thejoker

  • Master Heckler
  • *****
  • Posts: 2429
    • View Profile
artmoney
« Reply #11 on: November 05, 2004, 08:34:16 pm »
fate didnt make any diffrence about artmoney i dont think, i think he only found how trainers were made so hradba could detect it

callahan

  • Relentless Teamkiller
  • **
  • Posts: 60
    • View Profile
artmoney
« Reply #12 on: November 06, 2004, 02:13:52 am »
they prolly would but it would of took longer

[TkC]ballbreaker

  • Insane Joker
  • ****
  • Posts: 536
    • View Profile
    • http://www.aljazeera.net/
artmoney
« Reply #13 on: November 06, 2004, 03:19:09 am »
Quote from: callahan
so is artmoney useless now



you're still able to do a couple of things. :wink:

callahan

  • Relentless Teamkiller
  • **
  • Posts: 60
    • View Profile
artmoney
« Reply #14 on: November 07, 2004, 01:41:13 am »
like wat