Author Topic: Aimbot  (Read 4184 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

waggon

  • Intentional Cheater
  • **
  • Posts: 43
    • View Profile
Aimbot
« on: April 27, 2015, 02:36:51 am »
Would anyone like to make an aimbot free for us all to use? I dont want MrMedic commenting with a link to his sig, cause its a pure rip off m8.

FriendsKnow

  • Guest
Re: Aimbot
« Reply #1 on: April 27, 2015, 03:05:38 am »
Unluckily not me as it's out of my current ability.

wondering how much'd MrMedic take for not hardware locked cheat.


waiting for your response.
« Last Edit: April 27, 2015, 03:24:04 am by FriendsKnow »

Boris

  • Moderator
  • Online Villain
  • *
  • Posts: 143
  • The Original Boris
    • View Profile
    • TKC-Community
Re: Aimbot
« Reply #2 on: April 27, 2015, 09:26:30 pm »
Hello waggon,

MrMedic's 'link to his sig' is for a high-quality, auto-updating Application. it is most certainly NOT a 'rip off m8.' ...

This Forum has been spoon-fed free hacks for too long, if you want a decent and working hack, you must pay the price.

'Price is what you pay. Value is what you get.' - Warren Buffett

Katze754

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 19
    • View Profile
Re: Aimbot
« Reply #3 on: April 27, 2015, 09:53:58 pm »
I know it's Off-Topic but I didn't want to start another one of these 'Mr Medic I need help threads'.
Is there any way to turn off the Autoblock in this kind of bundle MrMedic sells?
I know you can switch Autochamber on and off but apparently not autoblock in general?
Cheers

FriendsKnow

  • Guest
Re: Aimbot
« Reply #4 on: April 27, 2015, 10:01:58 pm »
yes you can..

control block: by mouse movement

Katze754

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 19
    • View Profile
Re: Aimbot
« Reply #5 on: April 27, 2015, 10:08:22 pm »
Doesn't change anything dude =/

FriendsKnow

  • Guest
Re: Aimbot
« Reply #6 on: April 27, 2015, 10:15:32 pm »
I can make a switch on hotkey.

Katze754

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 19
    • View Profile
Re: Aimbot
« Reply #7 on: April 27, 2015, 10:31:59 pm »
Which hotkey?

FriendsKnow

  • Guest
Re: Aimbot
« Reply #8 on: April 27, 2015, 10:34:57 pm »
Any hotkey.

Katze754

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 19
    • View Profile
Re: Aimbot
« Reply #9 on: April 27, 2015, 10:47:43 pm »
What do you mean?
When I play melee it just seems absolutely fucked to me.
You can't even feint anymore, because if you hold the block button and you click left button while holding the right one nothing happens.
Is there any way to solve that problem? I don't need autoblock nor autochamber anyway.

FriendsKnow

  • Guest
Re: Aimbot
« Reply #10 on: April 27, 2015, 10:54:30 pm »
What do you mean?
When I play melee it just seems absolutely fucked to me.
You can't even feint anymore, because if you hold the block button and you click left button while holding the right one nothing happens.
Is there any way to solve that problem? I don't need autoblock nor autochamber anyway.


What re u talking about? It's completely normal thing that nothing happens when you hold defence button. That's how the block mechanism work with hack and without it.


ZOldDude

  • The Unknown Rank!
  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 20874
  • Old School TKC
    • View Profile
    • Admin
Re: Aimbot
« Reply #11 on: April 27, 2015, 11:40:04 pm »
Would anyone like to make an aimbot free for us all to use? I dont want MrMedic commenting with a link to his sig, cause its a pure rip off m8.

Download OGC Color Aimbot and change "skin color" ( http://tkc-community.net/forum/index.php?topic=13324.0 ).

https://www.youtube.com/watch?v=-cX1JILzxvg

*While we crash and burn, small, low tech, agrarian societies such as the Hmong in the mountains of Laos will continue on without so much as blinking an eye.*

Katze754

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 19
    • View Profile
Re: Aimbot
« Reply #12 on: April 27, 2015, 11:47:27 pm »
What do you mean?
When I play melee it just seems absolutely fucked to me.
You can't even feint anymore, because if you hold the block button and you click left button while holding the right one nothing happens.
Is there any way to solve that problem? I don't need autoblock nor autochamber anyway.


What re u talking about? It's completely normal thing that nothing happens when you hold defence button. That's how the block mechanism work with hack and without it.


Have you never done a feint before?

FriendsKnow

  • Guest
Re: Aimbot
« Reply #13 on: April 27, 2015, 11:47:33 pm »
Would anyone like to make an aimbot free for us all to use? I dont want MrMedic commenting with a link to his sig, cause its a pure rip off m8.

Download OGC Color Aimbot and change "skin color" ( http://tkc-community.net/forum/index.php?topic=13324.0 ).

https://www.youtube.com/watch?v=-cX1JILzxvg
I tried some time ago.
the problem is.. game "crosshair,cursor" acts crazy.. rotates every direction.

Katze754

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 19
    • View Profile
Re: Aimbot
« Reply #14 on: April 27, 2015, 11:55:04 pm »
And btw why can I see the banners of my enemies but not of my allies..?