Author Topic: [RELEASE] M&B WARBAND LEGIT AUTOBLOCKER 1.167 /CLANWAR/DUEL/SAFE/ /RETAIL/STEAM  (Read 22528 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

baex23

  • Poptart
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
how ı use auto block

KretosENG

  • Poptart
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Doesnt seem to work for me :icon_o_o

Silke

  • Poptart
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Quote
I start MnB and after that i execute your inject, already done like your photo.
It inject succesful, but then my game just freeze, i can't do anything and i need to kill the process if i wanna unfreeze my PC.
What i could do?

Fixed.
I was running my game on Microsoft Visual C++ 205

Thanks for provide it to us :-*
« Last Edit: April 05, 2015, 03:14:16 am by Silke »

Burger

  • Poptart
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Could someone help me, because it won't work no matter what I do.

feldmarschall

  • Moderator
  • Online Villain
  • *
  • Posts: 244
  • Strategist
    • View Profile
What they excactly changed in blocking system with this patch, adress or added some protection for memory? Do old autoblocks crash game?
"Strategy is a system of expedients; it is more than a mere scholarly discipline. It is the translation of knowledge to practical life, the improvement of the original leading thought in accordance with continually changing situations."

Antoni

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
« Last Edit: July 25, 2016, 10:27:52 pm by Antoni »

Cookieman

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
Doesn't work for me )= I do type in md_warband

Antoni

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
« Last Edit: July 25, 2016, 10:27:19 pm by Antoni »

Antoni

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
« Last Edit: July 25, 2016, 10:28:02 pm by Antoni »

maroclips

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
to see

Burger

  • Poptart
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Seriously, it won't work even though I did exactly what the picture looks like. Could someone help me out? thanks.

Braiton

  • First Post
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Pressing F4 and F5 sounds but it doesn't work.

Malaal

  • Poptart
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
thanks man

amymor

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 10
  • I Am Ninja In Game
    • View Profile

Boris

  • Moderator
  • Online Villain
  • *
  • Posts: 143
  • The Original Boris
    • View Profile
    • TKC-Community
I love how people beg for something to be approved by admins, then when it is approved, they complain and moan that it is broken...