Author Topic: Crosshair  (Read 2158 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

HackerPL

  • Relentless Teamkiller
  • **
  • Posts: 60
    • View Profile
Crosshair
« on: August 22, 2014, 01:39:50 am »
Hi is it possible to reduce the crosshair Warband.:D
<iframe width="200" height="80" src="https://www.youtube.com/embed/bOpLs6qfYoI?autoplay=1"> </iframe>

FriendsKnow

  • Guest
Re: Crosshair
« Reply #1 on: August 22, 2014, 02:53:27 am »
Cheat Engine script for perfect crosshair size  - should be compatible with all versions of warband.

have fun  :smile
Quote
[ENABLE]

aobscanmodule(CROSSHAIR,mb_warband.exe,D9 9E 58 5E 00 00)
alloc(newmem,$1000)

label(code)
label(return)

newmem:

code:

 // fstp dword ptr [esi+00005E58]
  mov [esi+00005E58],(float)0
  jmp return

CROSSHAIR:
  jmp code
  nop
return:
registersymbol(CROSSHAIR)

[DISABLE]

CROSSHAIR:
  db D9 9E 58 5E 00 00

unregistersymbol(CROSSHAIR)
dealloc(newmem)
« Last Edit: August 22, 2014, 11:18:20 pm by FriendsKnow »

ZOldDude

  • The Unknown Rank!
  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 20874
  • Old School TKC
    • View Profile
    • Admin
Re: Crosshair
« Reply #2 on: August 22, 2014, 07:51:16 am »
I think we still have a generic x-hair program in the TKC Public download section...puts a small but very visible red X in the center of your monitor.

*While we crash and burn, small, low tech, agrarian societies such as the Hmong in the mountains of Laos will continue on without so much as blinking an eye.*

Tomtom17

  • Intentional Cheater
  • **
  • Posts: 40
    • View Profile
Re: Crosshair
« Reply #3 on: August 22, 2014, 07:24:24 pm »

HackerPL

  • Relentless Teamkiller
  • **
  • Posts: 60
    • View Profile
Re: Crosshair
« Reply #4 on: August 23, 2014, 02:41:07 am »
Thanks for the help ;)
<iframe width="200" height="80" src="https://www.youtube.com/embed/bOpLs6qfYoI?autoplay=1"> </iframe>

Elvan_PL

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: Crosshair
« Reply #5 on: August 23, 2014, 04:24:42 pm »
I think we still have a generic x-hair program in the TKC Public download section...puts a small but very visible red X in the center of your monitor.

Can You send me link for that? I can't find this.

ZOldDude

  • The Unknown Rank!
  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 20874
  • Old School TKC
    • View Profile
    • Admin
Re: Crosshair
« Reply #6 on: August 23, 2014, 09:05:10 pm »
Must not be looking very hard...

Under tutorials...
"How to make x-hair"
http://tkc-community.net/forum/index.php?action=downloads;cat=2

Under VC...
"Trigger bot/color bot/Red dot/x-hair programs"
http://tkc-community.net/forum/index.php?action=downloads;cat=1

*While we crash and burn, small, low tech, agrarian societies such as the Hmong in the mountains of Laos will continue on without so much as blinking an eye.*

Elvan_PL

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: Crosshair
« Reply #7 on: August 24, 2014, 05:20:45 am »
Must not be looking very hard...

Under tutorials...
"How to make x-hair"
http://tkc-community.net/forum/index.php?action=downloads;cat=2

Under VC...
"Trigger bot/color bot/Red dot/x-hair programs"
http://tkc-community.net/forum/index.php?action=downloads;cat=1

Ah, sorry, I can't see this. Don't know why. I'm searching that 'x', what Medic's Aimbot v. 1.2 have... Blue, small 'x' under crosshair. (sry for english).

ZOldDude

  • The Unknown Rank!
  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 20874
  • Old School TKC
    • View Profile
    • Admin
Re: Crosshair
« Reply #8 on: August 24, 2014, 06:35:01 am »
Must not be looking very hard...

Under tutorials...
"How to make x-hair"
http://tkc-community.net/forum/index.php?action=downloads;cat=2

Under VC...
"Trigger bot/color bot/Red dot/x-hair programs"
http://tkc-community.net/forum/index.php?action=downloads;cat=1


Ah, sorry, I can't see this. Don't know why. I'm searching that 'x', what Medic's Aimbot v. 1.2 have... Blue, small 'x' under crosshair. (sry for english).

It is clearly Google Translation's fault.
The language thing at work.

An example is "English"...a language that separates countries who speak it.  :wink2

EDIT:
Quote
Description: Includes:[/b]

Trigger Bot
AutoShoot when color is detected, helps you aim in some games.

Red Dot
Displays a red dot on the screen, ideal as crosshair.

RapidFire Macro Pack
Description: LMB.exe Press Scroll Lock to enable & disable Hold left mouse button when scroll lock enabled for rapidfire
MB3.exe You can use this for rapidfire if you have a MouseButton3
MB4.exe You can use this for rapidfire if you have a MouseButton4
To stop the macro 1. Right click on the gun icon (bottom right) 2. Exit

Crosshair 1.4
Adds a crosshair to your game.

Crosshair
Gives you a crosshair in the middle of your screen, better than the other crosshair tool.
Version: Filesize: 17.58 Kb

Color Aimbot 
Helps you to aim at set colors in games. Works bad.
http://tkc-community.net/forum/index.php?action=downloads;sa=view;down=34

X-hair/cross hair tutorial:
http://tkc-community.net/forum/index.php?action=downloads;sa=view;down=51
« Last Edit: August 24, 2014, 06:45:14 am by ZOldDude »

*While we crash and burn, small, low tech, agrarian societies such as the Hmong in the mountains of Laos will continue on without so much as blinking an eye.*

HackerPL

  • Relentless Teamkiller
  • **
  • Posts: 60
    • View Profile
Re: Crosshair
« Reply #9 on: August 24, 2014, 06:46:43 pm »
Which line of text you need to redo the item kings1 to lessen crosshair ? :D
<iframe width="200" height="80" src="https://www.youtube.com/embed/bOpLs6qfYoI?autoplay=1"> </iframe>

Elvan_PL

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: Crosshair
« Reply #10 on: August 24, 2014, 07:00:39 pm »
Nah, I use Google Translator, to translate some words. Is it that same?  Want it for M&B: WFaS. Shouldn't be in the center of monitor. Just under crosshair. I always used Medic's aimbot, but only that 'x', cause I don't need other options, and the license... (again, sry for English, grammar, etc...)  :icon_thumbsup