Author Topic: [Release] Mount and Blade (V1.153/V1.154) Auto Blocker V2  (Read 7202 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dardyol1315

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
Re: [Release] Mount and Blade (V1.153/V1.154) Auto Blocker V2
« Reply #15 on: October 08, 2012, 09:24:41 am »
Any chance you got time this weekend?
I might do but i have a couple of assignments due soon so i'm not sure.

Cool cheat, the auto direction change works fine, however the the autoblock does not work on the server I play on. Someone said its not possible on there because they removed the option to enable autoblock?
What server are you on and what game mode?

NW_Official_Aus_1, its one of 3 Australian servers but its the only one I play. Game mode is Battle 9/10 times.

And Autoblock still doesn't work on this server, as I stated before someone told me autoblock hacks wern't possible on their servers. (not sure how they've done that..)

joopig

  • Insane Joker
  • ****
  • Posts: 602
    • View Profile
    • A Place Of Dreams
Re: [Release] Mount and Blade (V1.153/V1.154) Auto Blocker V2
« Reply #16 on: October 18, 2012, 03:27:31 pm »
NW_Official_Aus_1, its one of 3 Australian servers but its the only one I play. Game mode is Battle 9/10 times.

And Autoblock still doesn't work on this server, as I stated before someone told me autoblock mod-apps wern't possible on their servers. (not sure how they've done that..)
I don't have NW so I can't check to see the problem.

Vreeland

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 190
    • View Profile
Re: [Release] Mount and Blade (V1.153/V1.154) Auto Blocker V2
« Reply #17 on: October 20, 2012, 08:59:48 am »
Any chance you could try for what i'd asked this weekend Joopig?
?A toast to the proud Lannister children: The dwarf, the cripple and the Mother of Madness.?

?There is only one hell, princess. The one we live in now.?

lerty37

  • Poptart
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: [Release] Mount and Blade (V1.153/V1.154) Auto Blocker V2
« Reply #18 on: October 28, 2012, 11:32:18 pm »
my mouse doesnt have a middle mouse button

Vreeland

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 190
    • View Profile
Re: [Release] Mount and Blade (V1.153/V1.154) Auto Blocker V2
« Reply #19 on: November 06, 2012, 06:57:10 am »
Still could use the favor i'd asked of in a prior post if you're not still busy.
?A toast to the proud Lannister children: The dwarf, the cripple and the Mother of Madness.?

?There is only one hell, princess. The one we live in now.?

UltimateNinscha

  • Poptart
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: [Release] Mount and Blade (V1.153/V1.154) Auto Blocker V2
« Reply #20 on: November 08, 2012, 12:11:04 am »
hey i tried the mod-app its realy amazing very good work u did here but could i ask you something could you do this "mod-app" also for the mod cRPG for M&B warband if you have time etc please.  :icon_biggrin2
« Last Edit: November 08, 2012, 05:46:26 pm by UltimateNinscha »

Aden

  • Poptart
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: [Release] Mount and Blade (V1.153/V1.154) Auto Blocker V2
« Reply #21 on: November 09, 2012, 03:40:52 am »
It won't work for me ;/

I set block to middle mouse button. I click right mouse button and it's block but not automatically. I heard that "activated" ( i checked even status in screen of program ). I tried to turn it off and on. I tried to run as admin. And... nothing.

BTW. I had similar problem with thumper autoblocker 1.143 ( something with auto adjust )  He said me in the past:

Quote
Now in game, go to options and change your block to "F9". The way the auto-block works is when you right click, the mod-app senses that and sends F9 repeatedly. That's how it auto-adjusts. For some reason the mod-app isn't changing defend from right click to F9 on your system.

And it helped. Now i tried to change block button to capslock but still nothing. What can i do now?

UltimateNinscha

  • Poptart
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: [Release] Mount and Blade (V1.153/V1.154) Auto Blocker V2
« Reply #22 on: November 09, 2012, 04:49:35 pm »
It won't work for me ;/

I set block to middle mouse button. I click right mouse button and it's block but not automatically. I heard that "activated" ( i checked even status in screen of program ). I tried to turn it off and on. I tried to run as admin. And... nothing.

BTW. I had similar problem with thumper autoblocker 1.143 ( something with auto adjust )  He said me in the past:

Quote
Now in game, go to options and change your block to "F9". The way the auto-block works is when you right click, the mod-app senses that and sends F9 repeatedly. That's how it auto-adjusts. For some reason the mod-app isn't changing defend from right click to F9 on your system.

And it helped. Now i tried to change block button to capslock but still nothing. What can i do now?


Had the same problem too u have to change the autoblock on also in the "options in game" then u can block should be work then i had the same problem

dum54123

  • Poptart
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: [Release] Mount and Blade (V1.153/V1.154) Auto Blocker V2
« Reply #23 on: December 01, 2012, 05:34:53 pm »
Guys Help!!! I run autoblocker than i run game go to server click Caps lock and... nothing!!! Autoblock Enabled:False i cant switch autoblock on

Vreeland

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 190
    • View Profile
Re: [Release] Mount and Blade (V1.153/V1.154) Auto Blocker V2
« Reply #24 on: December 05, 2012, 09:08:31 am »
Heh, still have got the same problem if you've got the time...

I can assist if you need the local, hook, etc.

Problem being the one mentioned in here http://tkc-community.net/forum/index.php?topic=10793.0
and http://tkc-community.net/forum/index.php?topic=10950.0
It's a relitivly easy fix I will do it when I get time

Been longer than two months, hoping that you have time relatively soon.
?A toast to the proud Lannister children: The dwarf, the cripple and the Mother of Madness.?

?There is only one hell, princess. The one we live in now.?

Vreeland

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 190
    • View Profile
Re: [Release] Mount and Blade (V1.153/V1.154) Auto Blocker V2
« Reply #25 on: January 13, 2013, 05:00:54 am »
Heh, still have got the same problem if you've got the time...

I can assist if you need the local, hook, etc.

Problem being the one mentioned in here http://tkc-community.net/forum/index.php?topic=10793.0
and http://tkc-community.net/forum/index.php?topic=10950.0
It's a relitivly easy fix I will do it when I get time

Joopig, if it's a relatively easy fix you can do, i'd appreciate it if you'd actually try for it, been waiting about 3 months. I can assist if need be.
?A toast to the proud Lannister children: The dwarf, the cripple and the Mother of Madness.?

?There is only one hell, princess. The one we live in now.?

zhangweizheng3

  • Relentless Teamkiller
  • **
  • Posts: 75
    • View Profile
Re: [Release] Mount and Blade (V1.153/V1.154) Auto Blocker V2
« Reply #26 on: February 03, 2013, 03:55:34 pm »
yeah pls update it

Gob

  • Poptart
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: [Release] Mount and Blade (V1.153/V1.154) Auto Blocker V2
« Reply #27 on: February 17, 2013, 10:02:56 am »
Cheers mate, working like a charm  :icon_biggrin2