Author Topic: zargabad life add money script  (Read 1309 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Laxbrousa

  • Intentional Cheater
  • **
  • Posts: 40
  • Lax For Life
    • View Profile
zargabad life add money script
« on: June 19, 2012, 06:36:46 am »
zargabad life add money script

Flyingspaghettimonster

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 16
  • ɹǝןןıʞɯɐǝʇ snoɯɐɟ-pןɹoʍ
    • View Profile
Re: zargabad life add money script
« Reply #1 on: June 19, 2012, 06:59:02 am »
zargabad life add money script

What a shit post. I will reward you, because this is higher than the average post.
+(4000000) Call ChangePlayerFunds;

Laxbrousa

  • Intentional Cheater
  • **
  • Posts: 40
  • Lax For Life
    • View Profile
Re: zargabad life add money script
« Reply #2 on: June 19, 2012, 07:08:32 am »
do i have to add anything like cop 14

Flyingspaghettimonster

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 16
  • ɹǝןןıʞɯɐǝʇ snoɯɐɟ-pןɹoʍ
    • View Profile
Re: zargabad life add money script
« Reply #3 on: June 19, 2012, 07:10:45 am »
do i have to add anything like cop 14

Actually, on ZL it might be Kontostand instead so:
Kontostand = (Kontostand+1000000);
And yes you do need something before it.

You need to type this in global chat. But use a period before you write it so it doesn't show up in front of everyone.

So type in global chat:

.imatool Kontostand = (Kontostand+1000000);

When you type that into Global chat you are good to go!

Laxbrousa

  • Intentional Cheater
  • **
  • Posts: 40
  • Lax For Life
    • View Profile
Re: zargabad life add money script
« Reply #4 on: June 19, 2012, 07:20:49 am »
do i have to add anything like cop 14

Actually, on ZL it might be Kontostand instead so:
Kontostand = (Kontostand+1000000);
And yes you do need something before it.

You need to type this in global chat. But use a period before you write it so it doesn't show up in front of everyone.

So type in global chat:

.imatool Kontostand = (Kontostand+1000000);

When you type that into Global chat you are good to go!
Really..... not even funny

MrMedic

  • MasstKer
  • ********
  • Posts: 8900
  • programmer/dev/software engineer
    • View Profile
Re: zargabad life add money script
« Reply #5 on: June 19, 2012, 01:08:07 pm »
do i have to add anything like cop 14

Actually, on ZL it might be Kontostand instead so:
Kontostand = (Kontostand+1000000);
And yes you do need something before it.

You need to type this in global chat. But use a period before you write it so it doesn't show up in front of everyone.

So type in global chat:

.imatool Kontostand = (Kontostand+1000000);


When you type that into Global chat you are good to go!
not funny at all.


Do not type it into global chat , you will get a ban if an admin sees you ( or laughed out of the server ) , it needs to go into a script.
EnCoded Message: i3iy9yl8kr2xf3g2Txs3pr6ye3ya7jg5ty2z

https://www.youtube.com/watch?v=62_7-AYfdkQ
you need a paypal account for the private versions.

Website:
http://bit.ly/medic101

Teamspeak 3: 85.236.101.5:10157

johnbowa

  • Intentional Cheater
  • **
  • Posts: 29
    • View Profile
Re: zargabad life add money script
« Reply #6 on: June 21, 2012, 03:19:35 am »
do i have to add anything like cop 14

Actually, on ZL it might be Kontostand instead so:
Kontostand = (Kontostand+1000000);
And yes you do need something before it.

You need to type this in global chat. But use a period before you write it so it doesn't show up in front of everyone.

So type in global chat:

.imatool Kontostand = (Kontostand+1000000);

When you type that into Global chat you are good to go!
Really..... not even funny

I thought it was quite humorous.

XJ

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 246
  • Find what you love and let it kill you.
    • View Profile
Re: zargabad life add money script
« Reply #7 on: June 21, 2012, 04:22:19 am »
do i have to add anything like cop 14

Actually, on ZL it might be Kontostand instead so:
Kontostand = (Kontostand+1000000);
And yes you do need something before it.

You need to type this in global chat. But use a period before you write it so it doesn't show up in front of everyone.

So type in global chat:

.imatool Kontostand = (Kontostand+1000000);

When you type that into Global chat you are good to go!
Really..... not even funny

I thought it was quite humorous.

Seconded. Entertaining trolling attempt.  :icon_biggrin2

stealthstick

  • Klass Klown
  • ***
  • Posts: 360
  • Computer Scientist
    • View Profile
Re: zargabad life add money script
« Reply #8 on: June 22, 2012, 12:51:16 am »
Y'all are doing it all wrong. You are supposed to go up to an admin and tell them that you will loop the init.sqf unless they meet your demands. Also tell them that you can bypass GUID,IP,UID bans.

You should do very well :)

Disclaimer - Stealthstick is not responsible for any fail attempts or lack of scripting knowledge.
It's been a good few years, becoming what I always wanted to be.

SquidManHero

  • Relentless Teamkiller
  • **
  • Posts: 59
  • I can cut diamonds with these babies!
    • View Profile
    • Floss all day - Web comic!
Re: zargabad life add money script
« Reply #9 on: June 25, 2012, 04:06:42 am »
Or, you know, you could use Cheat Engine. Except you get kicked now.
In their language, he is known as SQUIDMANHERO
In our language, that is...well...SquidManHero

ZOldDude

  • The Unknown Rank!
  • Administrator
  • MasstKer
  • *
  • Posts: 20874
  • Old School TKC
    • View Profile
    • Admin
Re: zargabad life add money script
« Reply #10 on: June 25, 2012, 05:46:06 am »
Or, you know, you could use Cheat Engine. Except you get kicked now.

Or not.

*While we crash and burn, small, low tech, agrarian societies such as the Hmong in the mountains of Laos will continue on without so much as blinking an eye.*

s0ybean

  • Intentional Cheater
  • **
  • Posts: 33
    • View Profile
Re: zargabad life add money script
« Reply #11 on: June 25, 2012, 10:00:27 am »
["moneh",10000] call INV_addinventoryitem;
["geld",10000] call INV_addinventoryitem;