Author Topic: DayZ weaponcrate in depth  (Read 33035 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

enif

  • Intentional Cheater
  • **
  • Posts: 37
    • View Profile
Re: DayZ weaponcrate in depth
« Reply #75 on: June 05, 2012, 06:07:18 pm »
And all those scrips we can use only with new bypass? Or there is other way? (Btw, i dont mind if box wont dissapear, just spawn it in place, where noone gona be.
Yes, i have terribad English :(. Sorry for that.

baddison44

  • Poptart
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: DayZ weaponcrate in depth
« Reply #76 on: June 05, 2012, 10:38:39 pm »
Ok so I'm using winject, and I get the box spawned but I can't get the stuff inside the box.

DanDiDo

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 19
    • View Profile
Re: DayZ weaponcrate in depth
« Reply #77 on: June 05, 2012, 11:23:59 pm »
And all those scrips we can use only with new bypass? Or there is other way? (Btw, i dont mind if box wont dissapear, just spawn it in place, where noone gona be.
Try some older bypasses, some of them still work.
Or just write a new one, but if you dont have any experience you most likely dont know what to do.

plosky1

  • Intentional Cheater
  • **
  • Posts: 33
    • View Profile
Re: DayZ weaponcrate in depth
« Reply #78 on: June 06, 2012, 12:12:40 am »
For anyone who didn't know, an easy way to find ID's for weapons to add to your crates is to use http://browser.six-projects.net/cfg_weapons/ have fun!

Snip3R

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 24
    • View Profile
Re: DayZ weaponcrate in depth
« Reply #79 on: June 06, 2012, 12:16:34 am »
Does that really works? Can someone post the screen with it :O
I'm totally confused about this awful shi--
And last question - can i use mrmedic's bypass?

plosky1

  • Intentional Cheater
  • **
  • Posts: 33
    • View Profile
Re: DayZ weaponcrate in depth
« Reply #80 on: June 06, 2012, 12:40:54 am »
Both scripts have been detected by battleye if your not using a bypasser  :smile

Snip3R

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 24
    • View Profile
Re: DayZ weaponcrate in depth
« Reply #81 on: June 06, 2012, 12:46:24 am »
Can you give me a link on the bypasser plz?
I'll need one weapon and NV Googles, can't get it. :cc

plosky1

  • Intentional Cheater
  • **
  • Posts: 33
    • View Profile
Re: DayZ weaponcrate in depth
« Reply #82 on: June 06, 2012, 12:53:18 am »
Can you give me a link on the bypasser plz?
I'll need one weapon and NV Googles, can't get it. :cc

I don't have a bypasser, sorry. You'll have to wait until someone posts a new script that works.

Energizer

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 121
    • View Profile
Re: DayZ weaponcrate in depth
« Reply #83 on: June 06, 2012, 12:56:18 am »
Can you give me a link on the bypasser plz?
I'll need one weapon and NV Googles, can't get it. :cc

This link bypasser

http://tkc-community.net/forum/index.php?action=downloads;sa=view;down=234

 :icon_laugh

plosky1

  • Intentional Cheater
  • **
  • Posts: 33
    • View Profile
Re: DayZ weaponcrate in depth
« Reply #84 on: June 06, 2012, 12:59:59 am »
Ah nevermind, sorry everyone. This method DOES work still, I was just being stupid messing around with it  :icon_biggrin2 I tried to add an AA12 to the box, and that's when I was getting kicked by Battleye.

SquidManHero

  • Relentless Teamkiller
  • **
  • Posts: 59
  • I can cut diamonds with these babies!
    • View Profile
    • Floss all day - Web comic!
Re: DayZ weaponcrate in depth
« Reply #85 on: June 06, 2012, 01:06:44 am »
So it was mentioned in here that I can use Cheat Engine for this?
How would I link files to Cheat Engine, and also, how can I set a hotkey for spawning said items?
In their language, he is known as SQUIDMANHERO
In our language, that is...well...SquidManHero

plosky1

  • Intentional Cheater
  • **
  • Posts: 33
    • View Profile
Re: DayZ weaponcrate in depth
« Reply #86 on: June 06, 2012, 01:34:24 am »
So it was mentioned in here that I can use Cheat Engine for this?
How would I link files to Cheat Engine, and also, how can I set a hotkey for spawning said items?

Use my guide. http://tkc-community.net/forum/index.php?topic=11089.0

skylmt666

  • Relentless Teamkiller
  • **
  • Posts: 75
    • View Profile
Re: DayZ weaponcrate in depth
« Reply #87 on: June 06, 2012, 02:25:00 am »
So it was mentioned in here that I can use Cheat Engine for this?
How would I link files to Cheat Engine, and also, how can I set a hotkey for spawning said items?

Use my guide. http://tkc-community.net/forum/index.php?topic=11089.0

 I cant get it
you metod works without bypass??
LOLE'D

SquidManHero

  • Relentless Teamkiller
  • **
  • Posts: 59
  • I can cut diamonds with these babies!
    • View Profile
    • Floss all day - Web comic!
Re: DayZ weaponcrate in depth
« Reply #88 on: June 06, 2012, 05:29:38 am »
Okay, I've gotten the boxes to spawn, but there's nothing in them. I've double checked the paths, I've gone over everything, but I still cannot get anything to spawn in the boxes. Also, four of them spawn.
In their language, he is known as SQUIDMANHERO
In our language, that is...well...SquidManHero

baddison44

  • Poptart
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: DayZ weaponcrate in depth
« Reply #89 on: June 06, 2012, 05:40:22 am »
I also get the boxes to spawn but no loot, checked the paths multiple times no idea what im doing wrong