Author Topic: Arma2 Unbanner Method 1  (Read 14786 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Energizer

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 121
    • View Profile
Re: Arma2 Unbanner Method 1
« Reply #60 on: June 16, 2012, 02:48:59 pm »
I have static IP... this is a problem?

Temo

  • Relentless Teamkiller
  • **
  • Posts: 93
    • View Profile
Re: Arma2 Unbanner Method 1
« Reply #61 on: June 16, 2012, 02:56:36 pm »
change the mac address of ur router and resconnect

its said in post so read ffs

Energizer

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 121
    • View Profile
Re: Arma2 Unbanner Method 1
« Reply #62 on: June 16, 2012, 03:10:39 pm »
change the mac address of ur router and resconnect

its said in post so read ffs

This is impossible, because the IP is directly give by provieder and the user identification is based in the mac address . if i change Mac = no connection, not recognized by provider... :/

bouncer123

  • Klass Klown
  • ***
  • Posts: 349
    • View Profile
Re: Arma2 Unbanner Method 1
« Reply #63 on: June 16, 2012, 07:02:10 pm »
change the mac address of ur router and resconnect

its said in post so read ffs

This is impossible, because the IP is directly give by provieder and the user identification is based in the mac address . if i change Mac = no connection, not recognized by provider... :/

what would that help? changing the key is not related to your IP

MrMedic

  • MasstKer
  • ********
  • Posts: 8900
  • programmer/dev/software engineer
    • View Profile
Re: Arma2 Unbanner Method 1
« Reply #64 on: June 16, 2012, 07:47:01 pm »
change the mac address of ur router and resconnect

its said in post so read ffs

This is impossible, because the IP is directly give by provieder and the user identification is based in the mac address . if i change Mac = no connection, not recognized by provider... :/

contact your isp , and request an ip change , use the excuse that someone is scanning your ip ports they will have to change it for you.

edit : just in case ... do not mention your banned on a game.
« Last Edit: June 16, 2012, 07:54:33 pm by JFM »
EnCoded Message: i3iy9yl8kr2xf3g2Txs3pr6ye3ya7jg5ty2z

https://www.youtube.com/watch?v=62_7-AYfdkQ
you need a paypal account for the private versions.

Website:
http://bit.ly/medic101

Teamspeak 3: 85.236.101.5:10157

Energizer

  • Online Villain
  • ***
  • Posts: 121
    • View Profile
Re: Arma2 Unbanner Method 1
« Reply #65 on: June 16, 2012, 09:08:42 pm »
change the mac address of ur router and resconnect

its said in post so read ffs

This is impossible, because the IP is directly give by provieder and the user identification is based in the mac address . if i change Mac = no connection, not recognized by provider... :/

contact your isp , and request an ip change , use the excuse that someone is scanning your ip ports they will have to change it for you.

edit : just in case ... do not mention your banned on a game.

hehehe Yep this a good way..

:D I try all option

jamesgtaiv

  • Intentional Cheater
  • **
  • Posts: 34
    • View Profile
Re: Arma2 Unbanner Method 1
« Reply #66 on: June 16, 2012, 09:43:04 pm »
Afraid this is a no go for me. I have to switch out my modem that my ISP gave me with another one (provided by them) in order to change it.

Minion

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
Re: Arma2 Unbanner Method 1
« Reply #67 on: June 17, 2012, 12:25:32 am »
That's probably not true unless your ISP Has some uncommon settings. If you just have a modem and not a router (some modems have built in routers, if it has more than one Ethernet jack it's probably a router) you should be able to change the Mac address (google it) on your ethernet card and get a new ip.

If you have a router there will be a setting in its setup to change the router's Mac id.

After changing the Mac address either way, unplug the modem and router for 30 secs or so and power back up.

NOW, has anyone gotten this to work on OA? Was it just a matter of finding a keygen that doesn't have every key blacklisted or scrolling through a million keys to find one that works?  I've tried 10 keys or so and get invalid guid everytime.

bouncer123

  • Klass Klown
  • ***
  • Posts: 349
    • View Profile
Re: Arma2 Unbanner Method 1
« Reply #68 on: June 17, 2012, 12:53:09 am »
again, why does suddenly everyone want to change his ip in here?

Minion

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
Re: Arma2 Unbanner Method 1
« Reply #69 on: June 17, 2012, 01:06:03 am »
Lots got banned, trying to get new GUID to get past it.  I'm guessing their IP may be able to be matched to their old banned GUID by the guys running DayZ or something like that, and they don't want to be banned again assuming they figured out how to change the GUID properly.

I'm not sure this is even working for OA tho, nobody seems to want to confirm it.  OP says they don't think it'll work, and there's a few posts a page or two back that send mixed messages.  I've managed to change my GUID fine, it's just not valid as I'm using a keygen and I'd assume all the keys work fine for single player but they were blacklisted for multi or something along those lines.

Few more days and I'll just buy OA again and stick to the CE inf ammo trick.  Damn the server bombers for making me miss out on a weekend of dayz.

ninjamax

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 22
    • View Profile
Re: Arma2 Unbanner Method 1
« Reply #70 on: June 17, 2012, 02:48:19 am »
THIS DOES NOT WORK FOR OA, USING A FREE KEY DOES NOT WORK. ive tried this it just dosent work plain and simple. maybe for playing arma2free online but not OA online.. if u have a legit key yes u can change it but if u have steam version the key will change back as the key is read only but if u change privliges in regedit so it dosent it will enable FADE anyway cause they key is not the same as the install. to change a key the proper way u have to do a clean install again using the new key on a retail install. if u have steam u are entitled to that key for that copy or else it will enable FADE as it has to me and i was getting 10fps out of nowhere when i usually get 50-60.

bouncer123

  • Klass Klown
  • ***
  • Posts: 349
    • View Profile
Re: Arma2 Unbanner Method 1
« Reply #71 on: June 17, 2012, 02:56:10 am »
THIS DOES NOT WORK FOR OA, USING A FREE KEY DOES NOT WORK. ive tried this it just dosent work plain and simple. maybe for playing arma2free online but not OA online.. if u have a legit key yes u can change it but if u have steam version the key will change back as the key is read only but if u change privliges in regedit so it dosent it will enable FADE anyway cause they key is not the same as the install. to change a key the proper way u have to do a clean install again using the new key on a retail install. if u have steam u are entitled to that key for that copy or else it will enable FADE as it has to me and i was getting 10fps out of nowhere when i usually get 50-60.

orly, i said this like 1000 times before.

TehHermit

  • Poptart
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: Arma2 Unbanner Method 1
« Reply #72 on: June 17, 2012, 03:04:50 am »
So if someone does not let this be detected by FADE, it's perfect?
Im sorry for the noobish question,
but what is exactly fade and what does it do?
I can google it, but I want to hear it from people who have more knowledge on the subject.

bouncer123

  • Klass Klown
  • ***
  • Posts: 349
    • View Profile
Re: Arma2 Unbanner Method 1
« Reply #73 on: June 17, 2012, 03:34:19 am »
So if someone does not let this be detected by FADE, it's perfect?
Im sorry for the noobish question,
but what is exactly fade and what does it do?
I can google it, but I want to hear it from people who have more knowledge on the subject.

wtf. fade has nothing to do with his, its simply that A2 != OA keys. whats so hard to get there ppl, seriously.

critterscosmo

  • Cheater Apprentice
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: Arma2 Unbanner Method 1
« Reply #74 on: June 17, 2012, 03:48:17 am »
nice  :icon_thumbsup