TKC-Community

Hacking and Art => Vietcong 1 & 2 => Topic started by: FleX on June 19, 2004, 03:56:07 am

Title: VChook for 1.3
Post by: FleX on June 19, 2004, 03:56:07 am
I noticed that it still works on the new 1.60 203 HRADBA. I tried several times and I managed to see the opponents etc. If you use the VCHOOk for just a second it works fine. The only problem is that I don't know homuch time there has to be between the sesssions. I tried 20 seconds between sessions but then HRADBA kicks the player.
Anyone knows howmuch time there has to be between the sessions?
Title: Re: VChook for 1.3
Post by: ZOldDude on June 19, 2004, 09:08:37 am
Quote from: FleX
I noticed that it still works on the new 1.60 203 HRADBA. I tried several times and I managed to see the opponents etc. If you use the VCHOOk for just a second it works fine. The only problem is that I don't know homuch time there has to be between the sesssions. I tried 20 seconds between sessions but then HRADBA kicks the player.
Anyone knows howmuch time there has to be between the sessions?


Most people are useing overclock programs with the ATI card and HB203 detects this as vchook and just will not let them join the servers!

Other vers of the hook which are not public seem to work just fine even with unalterd or faked HB files.
Title: VChook for 1.3
Post by: Blizzard on June 19, 2004, 01:48:17 pm
The new Hardba has been released too soon to be just "good", it's not useles to have this fury to relase the hardbas, it gets only many problems like that.
Title: VChook for 1.3
Post by: FleX on June 19, 2004, 04:27:49 pm
I've set my cheating to 40 seconds and guess what. HRADBA takes a while longer to decect the cheat. I'm a not a guy who has a lot of patience but I guess I have to enlarge the time between cheating with the vchook.
I let you guys know my results.
Title: VChook for 1.3
Post by: Blizzard on June 19, 2004, 04:32:50 pm
I think u can enlarge this value to infinite without any good result, I think u could have to NOP the hardba check definitely, and it's not so easy to do :)
Title: VChook for 1.3
Post by: FleX on June 20, 2004, 02:15:46 pm
Your right, I enlarged the times between activation of the vchook to 5 minutes and still got kicked.
Tried to activate the cheat just for half a second and after 2 minutes I got kicked out of the server.
Conlusion: vchook doesn't work anymore.
Now lets wait for a new one to appear :D
Title: VChook for 1.3
Post by: Blizzard on June 20, 2004, 03:24:51 pm
Maybe u'd try to make your own wallhack :) :)