TKC-Community

Hacking and Art => Vietcong 1 & 2 => Topic started by: Phipz on November 25, 2009, 10:39:47 pm

Title: why cannot use vchook 5 an switch to explorer???
Post by: Phipz on November 25, 2009, 10:39:47 pm
why cannot use vchook 5 an switch to explorer???

thx Phipz!
Title: Re: why cannot use vchook 5 an switch to explorer???
Post by: [TKC]phranz on November 26, 2009, 12:08:53 am
no one will help you with vchook 5, i think.

Title: Re: why cannot use vchook 5 an switch to explorer???
Post by: Phipz on November 26, 2009, 07:37:00 pm
no one will help you with vchook 5, i think.



why not?
Title: Re: why cannot use vchook 5 an switch to explorer???
Post by: [TKC]phranz on November 27, 2009, 12:09:35 am
becouse rainerstoff never gave permission to release vch5. its leaked, so...
Title: Re: why cannot use vchook 5 an switch to explorer???
Post by: Phipz on November 27, 2009, 09:23:56 pm
thx!

i have the mistake found! my mirror was in full sreen...now is better ;)