TKC-Community

Hacking and Art => Armed Assault 3 => Armed Assault => Topic started by: MrMedic on September 02, 2007, 07:03:35 pm

Title: Arma problem
Post by: MrMedic on September 02, 2007, 07:03:35 pm
ok for months now i have had problems with arma not running on any of my systems ( 3 pc's and 3 laptops ) it just would not run .. so i started digging ..

for all of you here if you ever get this really strange problem ..

check your router and look to see if you have a setting on your f/w names Ping ( allow outside traffic to see you are there )  , that was the setting that was stopping it

allow it allways and you will have no problem running the game.
Title: Re: Arma problem
Post by: M. O. on September 02, 2007, 07:08:07 pm
Does the ping feature have to be on or off? Because I got a strange prob. Arma wont work in mp without having the firewall on.